Sponsorat af Patrick Dam Schou

Made by Rosenberg har indgået et sponsorat med Patrick Dam Schou for 2018
som er Professionel golf spiller.

https://www.facebook.com/Patrick-Dam-Schou-Professionel-G…/…

Vi har testede udstyr igennem noget tid, og her har vi fundet frem til skafter i jern & wedges som passer Patrick rigtig godt.
Patrick er rigtig god til at komme med feedback når vi skal lave udstyr.
Ja jeg kommer på arbejde, men det er en fornøjelse at arbejde med Patrick 😉
Vi mødte hinanden i Dragør grundet mit samarbejde med John Davies.
Og der har været en god kemi fra starten som har udviklet sig til dette sponsorat/samarbejde.
Patrick tager til Spanien i januar for at spille 2 turneringer på Gecko Touren & her bliver det spændende om det vi har fundet frem til holder i kampens hede 😉
Info taget fra Dragørs hjemmeside:
En af Dragør Golfklubs elitespillere vil være i topform, når det senere på foråret går løs i Divisionsturneringen.
Patrick Dam Schou har nemlig tilbragt det meste af vinteren i Sydspanien, hvor han trods sin amatørstatus foreløbig har spillet med i tre professionelle turneringer
Første turnering blev spillet 9.-11. januar på Parador de Malaga golf, hvor Patrick endte på en delt 17. plads og blev bedste amatør i en samlet score på +2. Et stort resultat for Patrick, der måtte holde to måneders ufrivillig pause i november og december pga. en 2. gradsforbrænding på venstre arm.
Den anden turnering blev spillet 16.-17. januar Atalya Golf Country Club, og her blev Patrick endnu en gang bedste amatør på en delt 14. plads i 1 slag under par.
Tredje turnering på Paraiso Golf Club var egentlig ikke på Patricks program, men med de gode resultater i de to første turneringer gav han det en chance mere. Endnu engang viste han rigtig godt spil, og med ni huller igen var han kun ét slag fra 1. pladsen. Desværre var feltet enormt stærkt, og da Patrick spillede de sidste 9 huller i par, sluttede han på en 15. plads i totalt 6 under par og kun ét slag fra Top 10.
Made in Denmark Qualifier 2017
Patrick skriver lidt om sig selv & fremtiden.
Jeg turnede pro i starten af 2017 og spillede en lille smule på Nordic League, som er skandinaviens professionelle tour. Jeg spillede i oktober kvalifikations skole til den tyske Pro Golf Tour (samme niveau som Nordic League). Efter et fint resultat til kvalifikationen er jeg nu sikret at kunne spille alle turneringer på Pro Golf Tour til næste år. Da jeg nåede vinteren 2017 spillede jeg nogle turneringer på den spanske vinter tour Gecko Tour som er en form for trænings/opvarmnings tour.
Her i det nye år rejser jeg til Spanien i start januar og skal spille 2 turneringer på Gecko Touren og 1. februar rejser jeg videre til Marokko hvor det så gælder mine 2 første turneringer på Pro Golf Tour. Efter de 2 turneringer i Marokko, er planen umiddelbart at jeg skal til Marokko igen omkring slut marts for at spille de sidste 3 turneringer på Pro Golf Tour inden sæsonen starter rundt omkring i Europa fra slut april.
Jeg ser frem til at arbejde sammen med Patrick i 2018
Ønsker dig god tur i Spanien & Marokko 😉
Du ved jeg følger dig på livescore 😉
Hilsen Rosenberg