Red Series

S2S Red til woods

S2S Red skafterne er designet med en unik, anderledes bøjningsprofil. Dette skaft er designet med butt stiff, center soft, tip stiff. S2S Red Series tilbyder et højtydende skaft til den bedre spiller med en solid, men ikke for stiff fornemmelse for øget kontrol

S2S Red shafts er for golfspillere, der har en overmiddel til kraftfuld overgang fra tilbage til nedsving med et mellem til hurtigt svingtempo og sen til meget sen release for at levere mere stabilitet i køllehovedet ved boldtræffet og derved øge kontrol og præcision, men uden at følelsen i skaftet bliver for vandrørsagtig.

Forskellen mellem S2S Red og S2S Black er at selvom begge skafter kan spilles af en spiller med sen til meget sen release, så er S2S Red et bedre fit for spilleren med det mere kraftfulde og aggressive nedsving, hvor S2S Black er et bedre fit til golfspilleren med en mellem til kraftfuld overgang fra tilbage til nedsvinget.

S2S Red til hybrid
Red serien til hybrider har denne bøjningsprofil Stiff Butt/Very Soft Center/Very Stiff Tip Section, der følger traditionen fra Red serien.

S2S Red til Jern
S2S Red jern skaftet tilbyder samme bøjningsprofil stiff/soft/stiff designet i et tungere skaft, højere end 100 gram, for spillere der ønsker en lidt højere totalvægt i deres jern.

 

red-shaft-2015-specs
S2S-Red-Hybrid-Shaft-info