Mine kunders oplevelser

Jeg har spillet golf i snart 11 år.

Jeg har altid har en skrækkelig balance i mit golfsving, jeg er kronisk smerte patient og vi har altid tænkt det nok var derfor at jeg havde svært ved at holde balancen.

Men så mødte jeg Thomas Rosenberg – og wauw jeg er imponeret over hvad det rigtige udstyr kan gøre for ens sving – det er virkelig en øjenåbner.

Jeg er før blevet fittet til demo dage – og jeg troede jeg havde et sæt jern der passede til mig (trods at jeg i de 2 år jeg har haft det er gået fra hcp 4,5 til nu 7,2 hmm…)

Men NEJ det havde jeg bestemt heller ikke. Det har været for let for mig og for langt osv., nu har jeg fået nye skafter i mine jern (P-5 jern) hvor jeg før spillede med 60g A-flex grafit er jeg gået til 120g R-flex stål, og sikke da en forskel med både rytme, sving og ikke mindst balancen – mums siger jeg bare, jeg har indtil videre kun spillet 2 runder golf med dem, men hold nu op jeg har aldrig med stort tryk på aldrig slået sådan til en golfbold før – jeg er forelsket J

Thomas er en kæmpe nørd, ment i den mest positive forstand – og hold op hvor ville jeg ønske jeg havde mødt/hørt om ham noget før. Han går virkelig op i det han laver, og det er fedt at mærke at han VIL finde det helt rigtige – og at han er ligeså spændt/nysgerrig når man har været ude og teste J  Jeg vil anbefale alle at blive fittet hos Thomas, uanset hcp, alder osv., udstyr der passer til lige præcis én giver bare bedre forudsætninger for at ramme den lille hvide kugle godt J

Anja Schrøder


Hej Thomas.

En lille historie om mit første år som golf spiller.

Startede med at spille golf i år. (Handicap meget højt) i dag spiller jeg i 19,4 og spillet er til meget lavere handikap😊 hele mit sæt har du haft en finger med i. Mine wedges og jern er har du lavet som Sterling. Og min Taylormade driver og fairway Wood og putter har du fittet til mig så de passer i længden og vægten. I min første sæsonen har kvalificeret mig til World cup amatør golfers, hvor jeg vandt i Maribo og gik en 65’er. Jeg har vundet BSF golf turnering i Smørum, hvor flere af elite spillerne spillede med. Gik en 66’er. Sidst men ikke mindst blev jeg nr.8 i grandprixet i Smørum og fik fornøjelsen af at spille mod de gode elite spiller, hvor jeg blandt andet slog Nanna og hendes bror sammen med Mads. Og mit mål til sæsonen bliver at komme under 10 . Tak for alle de gode råd og hjælp med sættet.

Vh Nichlas Laage

———————————————————————————————————————————–

Det er nu 1,5 år siden Thomas fittede mig, hvor vi gik med 575 CB. De passer stadig 100% og jeg har fuld selvtillid til mit udstyr. Selvom svinget er ændret lidt, så er min fysik stort set den samme, hvilket gør at jernene føles på nøjagtig samme måde som da jeg lige fik dem i hånden. Virkelig et topklasse stykke arbejde, som jeg har haft rigtig meget glæde af og stadig vil få glæde af på mange runder fremover!!!

Karsten

———————————————————————————————————————————-

Så er jernene blevet luftet over weekenden, og wow! Det er fantastisk!! Alle slag med jernene er super og sidder lige i skabet hver gang. Har på 36 huller over weekenden ikke misset en eneste green når jeg har haft 165 eller kortere ind! Det er simpelthen den største fornøjelse. Og fem jernet må du gerne lave i samme MOI når det er hjemme

———————————————————————————————————————————-

Nu har jeg haft jernene i bagen noget tid, og set lidt golfrunder. De er blevet mit våben istedet for noget jeg prøvede lidt at undgå.. istedet for at satse butikken og slå driver for at have en wedge ind på par-4 slår jeg oftere jern ud til en 140-160m.. jeg havde en sjov oplevelse på vores første hul for noget tid siden, det er et par3 ca 150m lidt ned af bakke – jeg slog et “stille” 8-jern da der var en lille smule vind bagfra, den gik lige på stokken og vi kiggede ængsteligt på den var 10m for langt, kaldte mulligan og gik en pind ned, fik sat samme sving på og den var præcis magen til bare 10m kortere, bolden landede og lå 1m venstre om pinden og min spilmakker og jeg smågrinede lidt derfra 👍👏
Nu var det 6-jern vi fittede på, og på par3 huller der er 170 er det den jeg slår – et godt træf stopper inden for et par meter, så carry’en på 170ish passer stadig og der er fint med spin i til at stoppe 👏👍
Ydermere har det givet mig tro på at kunne slå alle jern som approach, også 4-jern på 190-200m det er jo en gave på par5 huller 😂

———————————————————————————————————————————-

Hej Thomas.
Hul 1 på Pula Mallorca. Som de sidste mange har lagt bane til Touren. Lavede 36 point. Vi var 8 drenge fra Smørum på Mallorca i en uge 6 runder og jeg blev nr 1. Det var aldrig sket hvis ikke du havde fittet mig til Sterling sættet med ens længder på alle jernene. Driveren sad næsten hele ugen i midten som også er fittet til mig og jeg blev kaldt linealen Så fik jeg den store oplevelse at lave hole-in-one i turnering på Smørum. Storebededag – Ormehøj 6. 138 meter med mit nye 6 jern. Sterling sættet har løftet mit spil betydelig.
Vh Claus Bo.

———————————————————————————————————————————-

Hej Thomas.
Jeg lovede dig en tilbagemelding på det nye gear. 2016 var et møgår golfmæssigt så udstyret stod stortset ubrugt. Så jeg har ikke kunne give ordentligt feedback. Nu har jeg fået trænet og spillet en del runder. Det sæt du har bygget til mig er uden tvivl det bedste gear jeg har haft i de 20 år jeg har spillet golf. Kan kun varmt anbefale Rosenbergs håndværk.
Mvh Christian

———————————————————————————————————————————-

Jeg har stort set hele min korte karriere kæmpet mod inkonsistente jernslag, så tænkte at nu skulle det være og tog kontakt til Rosenberg.

Jeg varmer lidt op med mit eget udstyr på trackman’en, kigger selvfølgelig lidt på tallene og de lå hvor jeg forventede ca.. der er heller ikke noget unormalt ifht spredning på skærmen kontra virkelighed..

Jeg gik ind til fitting med totalt åbent sind, og spurgte ikke videre ind til hvad skaft der lige kom eller hoved. Jeg troede umiddelbart at jeg skulle have Stiff eller xstiff, min swingspeed med 6jern ligger rimelig stabilt på 94-95mph med mit “spillesving”

Min største wow-oplevelse var at kunne mærke når der kom 4g blytape for meget på 😮

Jeg troede jeg skulle have at vide hvad der passede mig, men det var i høj grad min feedback der lå til grund for de forskellige opsætninger vi prøvede. Jeg kunne sagtens mærke forskel på de forskellige skafter, og kunne mærke at jeg skulle tvinge mere ned igennem svinget for at få samme resultat – med flere dårlige træf til følge. De gode slag var lige så gode, der var bare færre af dem.. Det fordrede Thomas til at sætte nyt sammen og vi kom tilbage til det samme hver gang.. det føltes bare nemt at slå – og det var fedt.

At jeg så skal spille med “gammelmandsskafter” som 28-årig er hvad det er 😀 Jeg fokuserede mest på carrylængden, og der kom 5-10m ekstra på samtidig med de var rettet mere ind og færre “hovsa’er”. – så kan jeg ikke rigtigt bede om mere, og slet ikke hvis alle jern får samme feel.. – hvilket jeg er blevet lovet 🙂 ser meget frem til sæsonstart og glæder mig til at jernene, forhåbentligt, ikke er min svageste side..

jeg er ikke perfekt og rammer den ikke rent i sweetspot hver eneste gang, men fik god feedback fra jernet og kom stadig lidt derudaf.. mine miss med mit gamle sæt var kummerlige.

Som sagt var vi forbi mange opsætninger og også mine egne jern, og det føltes bare “smooth” at komme ned igennem med det skaft på det hovede..

jeg var da lidt skeptisk ifht producent jeg ikke kendte til andet end herinde fra. Men det føles solidt, så tøvede heller ikke med at bestille 4-p.

alt i alt var det en fed oplevelse, og ser vildt frem til at få jernene hjem. Jeg har ikke før slået så mange 6-jern så ens..

———————————————————————————————————————————-

 

Hej Thomas. Nichlas og mig har spillet 2x simulator golf i Grøndalscentret. 1. Gang Valderama og 2x 36 point. Og i lørdags en Amerikansk bane med masser af vand 32 og 35 point. Jeg har slået en time i simulatoren og fik driveren op på 197 meter og glæder mig hver gang jeg tager den op af bagen. Jernene er jeg godt igang med at spille ind specielt de korte slår jeg vildt godt og meget højt – har aldrig fået sådan en højde på min gamle jern. Skal spille Ree på lørdag med 3 AB er’ gamle kammerater fra min tid som træner i AB. Kammerater som jeg har haft i 31 år. Når du har tid vil jeg gerne have de sidste i baggen.

Hilsen Claus Bo.
———————————————————————————————————————————-
Hej Thomas
Jeg lovede at sende dig lidt respons efter at have brugt mine 3 nye wedges.
Der er kun godt at sige. De passer mig rigtig godt og det er en fornøjelse at slå med dem.
Du gav mig noget meget værdifuldt instruktion den aften i Smørum og det har jeg prøvet at bruge. Det tager tid at få det rigtig indarbejdet og det der som oftes sker er , at noget af det gamle sniger sig ind igen, velnok fordi det kræver meget træning med konstant rettelse for at få de nye slag implementeret i kroppen og bevidstheden.
Det er jo udfordringen.
Hvis du kunne finde på at lave nogle træningspas må du meget gerne lade mig det vide.

Jeg kan kun anbefale din spidskompetence og viden og din meget profesionelle måde af clubfitte på.

masser af golfhilsner
Peter Skouenborg
———————————————————————————————————————————
Nu hvor sæsonen er ved  at gå på held, har jeg prøvet at analyser mit golf år 2016.
Lad os tage det positive først. Jeg fik kontakt til dig Thomas, hvor vi gennemgik mit golfsæt
med deraf følgende ændringer. Såsom nye kortere skafter og vægtforøgelse i samtlige køller
og jern. Det var en mærkelig men rigtig god fornemmelse at spille med et sæt der var tilpasset mig.
Jeg har før fået fittet et sæt til mig i en golfbutik. Men aldrig en så god en fitting som efter du har
haft fat i mit golfsæt.

At du samtidig har givet mig nogle rigtige gode tips til mit golfsving gør bare den nye oplevelse endnu
bedre.

Det eneste minus er at min kontakt med dig og golf først startede sidst på sæsonen. Så jeg har ikke
fået spillet så  meget som jeg gerne have villet.

Nu ser jeg frem til næste sæson, hvor jeg  stadig håber at kunne trække på din ekspertise ved behov.

Kærlig hilsen

Anette
(golfspiller på 30 sæson)
———————————————————————————————————————————————
Jeg var nede og besøge Thomas i hans butik for at forhøre mig om muligheden for at få fittet eksisterende sæt. Vi fik en god snak, og jeg kom derfra med en god begynderlæsning omkring fitting samt læring om nogle begreber. Vi aftalte at skulle mødes og kigge på mit sæt en af de efterfølgende uger. Jeg blev ikke fittet, da vi blev enige om, at der ville ændre sig så meget i mit spil fremover, at det ikke ville kunne betale sig – ærlig snak. Til gengæld tog Thomas tid ud af sing dag til – kvit og frit – at tage mig ud på en nærliggende drivingrange for at kigge lidt på mine slag, og rette lidt til. Jeg er over de efterfølgende måneder gået fra handicap 39 til 27, selvfølgelig på grund af meget spil, men den store del af fortjenesten skal ligge hos Thomas og de ting han gav mig at arbejde videre med i mit sving. En mand der er meget passioneret omkring det han laver.

Jeg kommer tilbage for at få lavet et par wedges af dig, da de wedges jeg prøvede ude hos dig var i en særklasse for sig selv.

Simon Ørslund
———————————————————————————————————————————————

Fitting hos Rosenberg. I vinters havde jeg bestemt mig for at ville prøve nyt sæt, og som de fleste andre anede jeg ikke hvad rigtig custom fitting var. Det skulle heldigvis ændre sig. I starten ledte jeg efter gængse hyldevare, men en dag faldt jeg over en tråd på “vildmedgolf” omhandlede fitting hos Thomas Rosenberg og det skulle ændre mit syn på udstyr radikalt. Efter lidt skriverier frem og tilbage med Thomas fandt vi en dag i påsken hvor jeg kunne komme op til ham. Vi startede i værkstedet med en lille snak om forventninger osv hvorefter vi kørte ud til rangen. Efter lidt opvarmning gik vi så igang med den alvorlige del med at finde det rette værktøj til mig. Jeg startede med at prøve et par stål skafter og 565 hovede. Og stor cadeau til Thomas og hans tålmodighed for jeg blev lidt i tvivl om det var det rette at gøre da jeg slet ikke følte der var noget jeg ramte. Vi fik snakket lidt frem og tilbage og da jeg sagde jeg følte jeg skulle presse mit sving for meget, sagde Thomas : jamen så lad os prøve grafit skafter i stedet for..  Og som lyn fra en klar himmel begyndte jeg at ramme den bedre og bedre. For til sidst at sende den ene bold efter den anden snorlige ned af rangen. Jeg prøvede forskellige hoveder og skafter og endte med 771csi hoveder med r flex skafter 5-P . Fik også lavet en 4 hybrid samt sand og gap wedges. En rigtig god og lærerig dag hvor jeg udover at få fittet et sæt også fik et par gode fif angående sving osv. Man kan virkelig mærke Thomas går op i det med liv og sjæl og ikke giver op før han ved man har fået det rette udstyr. Fik mit prøve 6 jern hjem og gik en runde med det og det sad stadig lige i skabet og jeg gav Thomas grønt lys til at lave resten af sættet. Siden Jeg har fået sættet hjem i maj måned er jeg gået fra hcp 21.3 til 16.8. Det kan godt være mine gode slag ikke er blevet bedre men de dårlige er bestemt blevet færre og de er for alt i verden blevet spilbare. Så jeg kan varmt anbefale at få fittet sig et sæt istedet for at rive en hyldevare med hjem. Thomas har hvertfald fået sig en fast kunde i mig fremover.
Mvh. Mike Czuba

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Må da lige hyle med i koret der har fået god behandling ved Rosenberg

Flere ting i min bag har undret mig, så en mulighed for at kigge forbi ham skulle udnyttes … og tak for det!

Min driver har været utrolig inkonsistent og jeg har ikke følt jeg har kunnet slå fuldt til den, derudover har jeg undret mig over hvorfor min 19 grader hybrid slår nærmest lige langt som driver og lige så langt som 3 wood

Det giver meget bedre mening nu efter nogle timer i selskab med Thomas. Driveren har med et “stiff” skaft flex som en blød regular og min 3 wood havde 17 grader loft og ikke 14 …

Derudover gav Thomas mig gode tips på min stance og vigtigst af alt, jeg skal grippe endnu mere ned end jeg hidtil har gjort … den launch monitor er altså et super værktøj, jeg ville gøre ethvert besøg på range til en konkurrence mod mig selv mht swingspeed og smashfactor

… nu venter jeg spændt på der kommer dele hjem til den 9 graders Wishon driver, som Thomas endte med at samle efter en del kombinationsforsøg, og fik en ordre på med det samme

Endnu engang tak Thomas, super behandling … “Det skal fejres!”

 

Christian

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ny putter samt lidt tips

Det er en “mind blowing oplevelse” alt ialt går det klart bedre, bare jeg ikke tænker.
Har spillet et par runder i 36 til 39 og det puttningen der giver runder i 37/38 slag det tager lige 3 slag af
Men jeg har, tror det eller ej – hullet 5/6 putt på en 8 meters penge hvor jeg bare så efter på green mht hældninger gik hen til bolden tog et kig på hullet slog som du sagde og Bingo de falder sku i aldrig oplevet noget lignede før, aldrig.

Har godt nok for længe siden læst bogen “unconscious putting” af Dave Stockton men alligevel

Med venlig hilsen
Ole Mommer

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Marts 2016
Bedste 18 hullers runde nogensinde i går med 87 slag. Highlight var GIR og par på et 515 langt par 5 hul. I dag lavede jeg 2 birdies på en runde, hvilket jeg ikke har prøvet før. Enten er jeg bare blevet en bedre spiller af ikke at spille golf i løbet af vinteren eller også har det hjulpet at få fittet udstyr.

Ulrik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Marts 2016

Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at tilbringe to dage sammen med @Rosenberg og jeg synes i skulle have et lille (det blev så nok et stort) indblik i hvad der er foregået. Dagene skulle bruges på fitting af komplet bag samt kursus i custom club fitting.

Lidt om mig selv: Jeg har altid købt hyldevarer, både nye og brugte og spillet med det og har klaret mig ganske ok med det. Jeg har i lang tid læst rigtig meget om custom club fitting samt udstyret bag og brugt rigtig mange aftener hver uge på at blive klogere. NU skulle det være og @Rosenberg skulle have sin sag for.

Vi mødtes kl. 7.45 (sjællandsk tid, jeg bor i Fredericia, så jeg skulle krydse et par tidszoner 😉 ) i smørum golfklub, hvor vi havde aftalt at spille 9 huller først. Jeg vil ikke sige noget om banen, for jeg så ikke ret meget af den pga. tåge. Resultatet vil jeg ikke skrive så meget om, men når i skal spille en ny bane så sørg for det er tåget og i spiller med et medlem J

Derefter kørte vi til @Rosenberg værksted for vi fortsatte fitting snakken og målte mit PING S58 op mht. svingvægt, MOI og spillelængde. MOI og svingvægt var helt forskellige steder i verden gennem hele sættet, og ja jeg blev sat til selv at måle det hele! Det samme gælder loft og lie osv. Info om det kommer senere. Vi kørte derefter tilbage til driving range og så begyndte seancen:

Wedge blev først testet, hoved af hoved på, skifte skafter, tilføje vægt, fjerne vægt indtil den føles helt perfekt. Retning og længde var meget ensartet da wedgen føltes i god balance til mit sving. Valget faldt på HM Micro-groove i 50,54,58 grader. Derefter gik vi til jern, hvor jeg umiddelbart bedst kunne lide 575MMC MB modellen, men den der føltes bedst og fik det bedste træf og retning var 575MMC CB modellen med et Stepless steel i S flex. Vi testede med regular, firm og stiff. Den største AHA oplevelse kom da Thomas satte 5 gram på hovedet… med det samme kunne jeg mærke at det blev meget for tungt.. uden tilføjet vægt føltes det meget let (for let). Min melding til Thomas efter 1-2 slag var at fjerne halvdelen af den tilføjede vægt og så sad den lige i øjet. Sikke en forskel med 2,4 gram!!!!!!! Det havde jeg ikke troet inden!!

Videre til 3 wood og valget faldt på en 14,5 grader 950HC med et S2S Black 65. Jeg tror alle skaftet i baggen blev testet i forskellige længder, og jeg endte med en spillelængde på 42”. Jeg fik stukket en 16,5 grader i hånden med et skaft der lignede, at det var samme længde som en tændstik… prøvede og vupti den var kun 10-15 meter kortere end 14,5 grader med 42” længde. Utrolig sjov fornemmelse!!

Så blev det drivertid med 919THI i 9 og 11 grader, dette var det sværeste!! Vi prøvede lidt forskellige skafter og hoveder for at finde den optimale loft, flex og længde, dog var jeg efterhånden blevet en smule træt, så vi fandt frem til en vejledende kombination og besluttede at fortsætte mandag. Der blev slået mange bolde over lang tid, men det var først de 20-30 afsluttende bolde, at jeg ikke kunne holde mig svingspeed nogenlunde og hænder/håndled blev sværere at time til impact.

Jeg hyggede mig gevaldigt og var topmotiveret, nok også derfor det blev til så mange bolde. Jeg kan ikke huske præcist hvor mange, men det var nogen store kurve vi fik brugt J

Så kørte vi tilbage til værkstedet og fik lidt pizza på vejen. I værkstedet fortsatte vi med at måle på mit PING sæt samt mine taylormade 3 wood og driver. Thomas gav mig en førsteklasses indføring i maskineriet så jeg blev i stand til at betjene udstyret og som både Thomas og LHW altid siger, mål to gange og skær én gang. Min SLDR driver sat til 10 grader, var 12,5 grader i virkeligheden. Jeg TROEDE den stod square, den viste sig at være 4,5 grader åben….. hvor min RBZ 3 wood stod 1,5 grad åben ligesom min Adams hybrid. Mine jern viste sig at være meget spændende i lie blandt andet mit 9 jern stod meget upright i forhold til mit 6 jern og sådan fortsatte det.. Lidt skræmmende da jeg mange gange har hørt at specs hos PING plejer at stå ret skarpt. Men ikke i mit sæt…

Vi stoppede ved 20.30 tiden for at samle styrke til mandagen. Vi startede i værkstedet og vi kom følgende igennem, hvor jeg havde hands on på ALT, samling af wedges inkluderende skære skafter til, forberede skafter til ferrule, limning, FLO, MOI osv. osv. Til vi havde 3 komplette wedges, der var ventede på at tørre. Thomas instruerede mig i, hvordan man samler en driver fra bunden, hvor jeg så skulle samle min gamle driver jeg havde afmonteret (10 år gammel Nike Ignite 460). Jeg skulle så finde et skaft og CPM måle det og forklare hvad mine tanker var INDEN jeg skar, forberedte og monterede det i hovedet. Fantastisk øvelse og træning!!

Vi sluttede til sidst på træningsbanen, hvor de sidste detaljer om driver skulle på plads samt jeg lige skulle prøve wedge, 6 jern og 3 wood som vi fandt frem til om søndagen for at være sikker på, at det var den opsætning. Den sad lige i øjet! De lidt dårligere træf fik en meget bedre retning og de gode træf var stadig gode, om end lidt længere end mit gamle 6 jern (bonus).

Da jeg kørte hjem, var mit hoved fyldt at oplevelser, erfaringer, tips, tricks, ideer osv. Fantastisk oplevelse..!! Min bil var FYLDT med skafter, jern, køller osv, som jeg skal øve mig på mht. at afmontere og montere diverse udstyr til forskellige specs. Jeg havde maskiner (MOI svingvægtmåler plus andet) og noget værktøj . Noget doneret af Thomas andet udlånt af Thomas. Jeg kan simpelthen ikke takke Thomas nok for HELE oplevelsen og alt det han har hjulpet mig med. Det er tydeligt at mærke, hvor meget Thomas brænder for spillet og for at gøre sit absolut yderste for at finde det rigtige udstyr! Det er de små detaljer, der gør den store forskel og dem har Thomas fuld opmærksomhed på!!

Thomas, tusind tak for et par fantastiske lærerige dage!!!!!

Karsten

______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Jeg er blevet fittet hos Rosenberg.  Og hold da kæft det er sindsygt!

Det startede med en fitting af et demo jern. Demojernet blev valgt til MMC575, hvilket jeg troede var forbeholdt de bedre spillere.

Jeg blev hurtigt klogere da jeg havde en følelse af, at dette var en forbedring af mit eget sæt PING G25, som er et begyndersæt.

I 2014 blev jeg ”fittet” til mit PING sæt og spillede med det i den tro, at det passede mig som fod i hose og, at jeg bare skulle træne noget mere for at blive stabil og ramme godt.

Thomas foretog en måling af udstyret og fandt hurtigt ud at, at det sæt som blev ”fittet” var langt fra samlet korrekt fra fabrikken. Der var forskel på længde, loft og ikke mindst MOI på stort set alle jern.

Jeg troede oprigtigt det var mig den var gal med og trænede og trænede indtil jeg vinter 2015 gik til Thomas og sagde nu skal det være. Jeg har solgt mit gamle sæt og vil gerne have en rigtig fitting.

Vi brugte nogle timer på range over et par gange og fandt ud af, at mit demojern skulle ændres en smule.

Det blev samme skaft, men en størrelse større på grip og en flytning af vægtforholdet, samt tilføjelse af 1,5 gram på skaftet.

Følelsen var ubeskrivelig. Balancen i jernet føltes perfekt til mig, mit træf på bolden blev med det samme bedre og en glædesrus bredte sig i mig.

Jeg bestilte et sæt 4-PW, samt AW og SW, som er blevet MOI matchet til den store guldmedalje.

Derudover blev der også plads til en driver og 4W.

Nu har jeg spillet/trænet med sættet i et par måneder og en ny verden har åbnet sig op for mig.

Jeg kan nu ramme greens fra 150m afstand som jeg altid har misset. Jeg rammer ikke længere jorden eller topper, jeg er blevet langt mere stabil i mine slag og er holdt op med at tænke hvad jeg gør galt i mit sving og rette svinget på banen.

Mit flow har ændret sig og en selvtillid er allerede bygget op.

Følelsen af jernene er fuldstændig vidunderlig. ALLE jern føles på samme måde i svinget, 4 jernet føles som 9 jernet osv.

Bedst af alt jeg har haft store problemer med at slå mit 5 jern, men nu kan jeg slå et 4 jern og faktisk med stor præcision.

Jeg skal ALDRIG købe hyldevare igen.

Merprisen for et fittet sæt opvejes langt ud over alle grænser ift. den ændring det har givet på mit spil.

Jeg kan varmt anbefale en fitting hos Thomas.

Jeg ligger selv i hdcp 19,6, men f… det bliver en god sæson.

Sidst men ikke mindst må jeg også rose Thomas for, at være meget tålmodig på range (jeg har brugt virkelig mange slag for at beslutte mig). Derudover er Thomas meget omhyggelig og fortæller vidt og bredt om, hvordan udstyret sammensættes og hvad der gør og betyder hvad.

Og til alle jer tvivlere. Vælg en fitting og du vil aldrig fortryde det!

Postborg

——————————————————————————————————————-

Jeg har fået lavet en driver af Rosenberg efter mange tanker om “mærkevare udstyr”, værdien af fitting, var pengene bedre brugt på en træner osv.

Jeg besluttede mig til at prøve at få lavet en ny driver efter at have fulgt meget med her på siden og læst alle de gode indlæg fra tilfredse kunder, Rosenberg og ikke mindst LHWs mange tekniske indlæg.

Jeg har været MANGE drivere igennem uden rigtigt at få det ud af dem som jeg forventede fra teestedet. Det var ikke fordi det var urimelige længder eller andet, men bare en god flight, en smule control og ikke mindst stabilitet.

Jeg var en tur på driving range med Rosenberg hvor vi fik målt min “bedste” driver igennem, og snakket lidt om hvilke krav og ønsker jeg havde til en ny driver. Jeg har lidt vrøvl med ryggen, og har derfor nogle ønsker til vægten, og følelsen I tilbagesvinget, og så vil jeg gerne have en anderledes boldflight end jeg har haft´med den gamle driver.

Jeg fik slået en masse bolde med forskellige hoveder, skafter, tape og blytape, indtil vi kom frem til en løsning som føltes god, og gjorde hvad jeg gerne ville have. Vi låste os fast på en konfiguration, og Rosenberg bestilte derefter delene driveren.

Jeg har nu efter ca. 14 dage fået og testet den nye driver, og jeg er begejstret 🙂 Den gør som jeg forventer, jeg føler at den er let at slå med, og med lidt korrektioner i stance har jeg kunnet præstere en flight og stabilitet som jeg ikke har prøvet før.  Jeg har være indendørs og teste I simulator, og gået 9 huller på banen (100% fairway hit)

Der er selvfølgelig en faktor med nyt udstyr osv. men jeg føler at den grundighed og alle de test vi har lavet, har givet mig de bedste muligheder for at jeg kan udvikle mit spil.

eg kan kun anbefale at bruge en professionel fitter som Rosenberg når der skal investeres I nyt udstyr.

Jakob

——————————————————————————————————————Fra vildmedgolf.dk
Så blev min nye driver færdig og den er bare dejlig. Det er selvfølgelig @osenberg der har lavet den til mig, hvilket nok ikke er den store overraskelse for den flittige bruger herinde.

Processen har så været lidt tid undervejs. Men det startede faktisk helt tilbage i 2013, hvor jeg mødtes med Rosenberg på min egen bane, hvor vi skulle starte med at måle mine Titleist AP2 jern igennem med henblik på, at de skulle fittes til mig. Vi så også lidt på min daværende driver og satte lidt blytape på. Det hjalp gevaldigt på den. Eftersom Rosenberg jo var i gang med at lære en hel del om fitting, blev vi enige om, at han lige skulle lære lidt mere inden han gik i gang med at tage skafter af jernene, bore lidt vægt ud og hvad der ellers skulle til for at vi kunne komme videre. Det endte så med, at vi igen mødtes mellem jul og nytår 2013, hvor vi mødtes på drivingrangen ude i Smørum. Jeg prøvede lidt af hvert af hvad han havde med og han fortalte mig, at jeg kunne få et nyt sæt til en billig pris. Det krævede så ikke de store overvejelser at beslutte sig og det endte med at jeg fik et lækkert sæt jern i form af et sæt Wishon 575 MMC CB 3 – PW med S2S Stepless Steel skafter. Grips blev bygget op med asymmetrisk build up, hvilket jeg synes er super godt at holde om. Jeg var også selv med til processen om at samle dem, hvilket var en fantastisk oplevelse. Disse jern har jeg så spillet med hele sidste sæson.

Nå, men det var jo driveren vi kom fra, for det andet har I måske nok allerede set tidligere.

I juli måned mødtes jeg så med @Rosenberg igen for at se på min driver. Her var det meningen, at han skulle korte den lidt af og få tilpasset swingweight mv. Men igen blev vi enige om at jeg da skulle have en ny Tom Wishon driver. Et nyt hoved og skaft blev taget hjem og jeg fik det til test. Desværre blev slagene ikke så gode, faktisk var de flade og skæve og ca 50-60 m kortere end min gamle driver så den gik jo ikke helt. Et andet skaft blev sat på, men det hjalp ikke meget. Igen blev driveren afleveret og denne gang sammen med min gamle driver, som så blev målt igennem. Jeg havde i forvejen fået kortet lidt af det gamle skaft, men selve hovedet var ikke 10,5 grader, som det skulle være… det var snarere 14 grader og så var det (hvis jeg husker rigtigt) 2,5 grader åbent. Og det stod ellers til at være neutralt. Så tror da pokker, at vi ikke kunne få det nye til at fungere som forventet. Derfor blev et nyt hoved taget hjem og faktisk endnu et skaft. Dette blev samlet og testet og nu begyndte vi at kunne se fremgang. Endnu engang mødtes vi på rangen, da det ikke var helt optimalt. Men denne gang fandt vi frem til et godt skaft til mig. Jeg fik en god længde og en rigtig god højde på mine slag. Derfor blev det skaft vi nåede frem til bestilt hjem til mig og så mødtes Rosenberg og jeg igen d. 29/12 for at samle driveren. Heldigvis har Rosenberg alt det sjove udstyr, så da driveren var limet blev den sat til tørre i en ”Programable Epoxy Cure System” varmeapperat, så efter 45 minutter, som blev brugt på at ændre loft og lie på Rosenbergs egne jern, tog vi på rangen for at teste min driver. Det blæste en hel pelikan i side- modvind, men mine slag blev lange og lige – JUBIIIIII. Det så bare så godt ud.

Dagen efter tog vi så ind til SIMGOLF i Grøndals centret, for at spille en runde og samtidig teste jern og ikke mindst driver. Også her blev mine slag lange og lige, så nu kan jeg være helt rolig når jeg skal sende et drive af sted, for jeg ved at det bliver godt… og hvis ikke det gør, så skal jeg ikke tænke over om det er driveren selv, for det er det IKKE, det vil nok snarere være ejeren.

Som I nok kan se, har jeg fået en helt fantastisk service fra Rosenberg, han giver bestemt ikke op, når der er et eller andet der ikke lige virker optimalt. Han kæmper videre og jeg er helt sikker på, at både han og jeg har lært meget under den proces vi har været igennem sammen.

I forbindelse med dette indlæg har jeg så netop opfyldt en af mine målsætninger for 2016 og mon ikke det samtidig er et godt skridt på vejen til at jeg skal blive bedre med min driver

Logan


En ny Wood
Efter min snak med Thomas hvor han tilføjede mere vægt i hovedet og svingvægten blev det samme som i min gamle Wood, ja så spillede jeg en runde i Esbjerg på Marbæk banen igår, banen var våd og boldene slag ned hvor de landede efter carry.
Banen og især Greens var i særklasse årstiden taget i betragtning, kan kun anbefale de 2 sløjfer de har derude
Havde inden runden besluttet mig for kun at bruge min 4 Wood fra tee for at teste den med den nye vægt, dog var Thomas og jeg enige om at finde et skaft der er mere stiff i tip således at køllen ikke føles for levende igennem boldtræffet, men det skal vi snart teste en aften på rangen
Resultatet af runden igår var bolde i carry mellem 170-183 meter, alle var en høj og lige boldkurve, og vigtigst af alt, lige og stabile slag, fik slået den en del fra fairway og det var som en drøm, bare det at stille sig hen til bolden og have den selvtillid og have fjernet de negative tanker, det tror jeg er det jeg primært har fået ud af min fitting, det at man ikke føler man kan slå et dårligt slag.
Nu er det ærgerligt at sæsonen er ved at være slut og man nu sidder og kigger på regnen på arbejdet

/Martin Geertsen


Ja, så blev det min tur til at blive fittet hos Rosenberg.

Efter at have læst Martins fine og lokkende indlæg, kan man jo ikke andet end at blive draget ind i denne verden af custom fitting gjort på den RIGTIGE måde.

Efter at have fået kigget mit sæt igennem hjemme hos Thomas og alle hans maskiner og målegrej stod det meget hurtigt klart, at mit gamle sæt overhovedet ikke passede til mig. Og det stemte meget godt overens med min egen fornemmelse. Jeg har tidligere spillet regelmæssigt og spillet mig ned i 22 hvorefter golf blev lagt på hylden i små 12 år. Men nu har jeg så igen taget det op og spillet de sidste 2½ sæsoner. Dog uden en eneste gang at have spillet op til mit handicap! Og det på trods af, at jeg har investeret i nyt, bedre (på papiret) udstyr, rammer bolden bedre og har en meget bedre holdning og sving generelt.

Nå, men ud på drivingrange. Og her sker der noget vildt interessant og noget, som jeg ikke var klar over kunne ske. Efter at have varmet op med mit 6-jern og ramt bolden fint, selvom den fløj højre og venstre, som den plejer. Men det var jo normalt!

Thomas begynder så på sin magi. Han giver mig et Wishon-hoved og et stivere skaft. Og allerede de første slag er langt mere lige end dem, jeg lige havde slået med mit eget jern. Stadig en del spredning, men bedre. Og det skulle blive en hel del bedre! Efter 250 bolde er vi ude i, at spredningen er absolut acceptabel (vel nok indenfor 5-7 meter), jeg slår bolden længere end før, følelsen af at ramme den godt er nærmest konstant. Jeg er helt paf over hvor godt jeg kan slå til en golfbold.

Jeg aflægger på stedet en bestilling på pw-4!

Efter i fredags at have været ude på Thomas’ værksted og fået lov til at være med til at samle prøve-6-jernet, var det i dag tid til den store test.

Jeg havde besluttet mig for, kun at have 6-jernet og to wedges med på runden. For at kunne teste jernet grundigt.

1. teeslag på par-5 var ok, lidt i højre, men god længde. På green i 4 efter lidt bøvl med mega-blødt underlag. Frem med putteren. Øhhhm, nåh nej, den ligger jo i den anden taske i bilen.

I stedet for at blive slået ud og traske tilbage efter putteren, beslutter jeg at spille videre og bare putte med 6-jernet også. Det skal jo testes igennem

Summa summarum, dagen bød på 31 point, de 17 på for-9, kun to gange 3-putts!

Jeg kan slet ikke vente med at få fingrene i resten af sættet. Det lover i hvert fald godt for 2016-sæsonen.

Det har været en kæmpe øjenåbner at blive fittet på denne måde. Jeg have ikke i min videste fantasi forestillet mig, at fitting på dette niveau ville være noget jeg ville kunne drage nytte af eller endsige betale. Men det er præcis det modsatte. Jeg havde jo et sæt, som på ingen måde passede til mig. Jeg lavede uforklarlige skæverter, slog mange rigtigt dårlige slag og havde en følelse af, at jernene ikke ville det samme, som jeg. Nu har jeg fået nogle (ét jern indtil videre) , som jeg kan se en masse potentiale i. Jeg lover, at komme med en update så snart resten af jernene er samlet og afprøvet. Det kan kun blive godt!

Tusind tak Thomas! For din hjælp, dit engagement og din iver efter at finde lige præcis det udstyr, som passer min spillestil. Jeg ser frem til flere fittings, både wedges og køller skal have en tur i custom-møllen. Putteren også, med mindre jeg lader den blive i bilen og bare bruger 6-jernet fra nu af


Hmm – hvordan starter man en anmeldelse af en leverandør, som ændrer alt det man troede man vidste – og har været tilfreds med – gennem en del år ???

Udfordring 1: Jeg spiller til hcp 8,0 men vil gerne slå bolden højere så den kommer blødt ind til green. Jeg har ikke problemer med at stoppe bolden, men kan have problemer med at slå lange jern over forhindringer og derefter holde den på green.

Udfording 2: Jeg er venstrehåndet  og spiller lefthand = umuligt at få customfittet udstyr !

Jeg har spillet golf siden 2001 og har været gennem talrige fittings, som alle har givet mig +1” på jern, men ingen ændringer i forhold til lie.

Efter ca 10 år, kom en fitter frem til at midsize grips var det rigtige for mig. Disse “fittings” har altid fungeret fint og har bragt mit handicap til acceptable 8,0
Hvad gør man hvis man er venstrehåndet og ikke kan tage til LHW, grundet afstanden, men ligeså vigtigt at der nærmest ikke findes fuldt fittet udstyr til os “kejthåndede” ?

Efter mange mails etc. med LHW, besluttede jeg mig for at spørge Thomas Rosenberg om muligheden for at ændre på mine udfordringer…

Jeg var klar til at skifte hele min bag – man må ikke gå ned på udstyr !!!

Vi snakkede om mine udfordringer med at få højde på bolden, så Thomas kunne gøre sig nogle tanker om hvad vi kunne gøre. Han kom frem til at vi skulle prøve med lettere skafter…

Vi aftalte at mødes “i skuret” en mandag formiddag, kl 9.00. Da jeg ankom, var jeg spændt på hvad der ville ske, men jeg havde ikke regnet med at vi skulle lave så drastiske ændringer som vi kom frem til…
Thomas kigger på mit udstyr: Mizuno Mp59 med Project X 5,0 skafter, Cobra wedges og Scotty putter. Måler mig lidt, med forskelligt udstyr, og ser så på mig med undrende øjne:
“Hvorfor har du forlængede skafter ?” “Du spiller til præcis standard, men jeg vil mene at du skal 2 grader upright ???”

“Jamen Thomas for faen – jeg er 191 cm og har altid fået samme besked: +1” og flade lies..

Vi prøver sgu !!!

Som sagt så gjort. Tape på grips, 1” ned og tage grip derfra. Derudover en tur i vrideren og 2 grader på lies.

Samme med putteren: måle i underlig maskine og derefter ændre lie. (siden denne ændring, har jeg 3 puttet 4-5 gange ialt på mindst 10 runder – før var der 1-2-3 pr runde )

Thomas hev mit 5-jern op af baggen: “hvordan virker 5’eren for dig ?”. “Hmm – ok fra tee. Altid i højre, men ingen grimme kurver eller andet”

“at du slår den i højre er stensikkert fordi lies har været forkert – gør du ikke det med alle jern ?” “Øhhh – jo for faen, nu du siger det…”

Bum – nyt lettere skaft, nyt grip, lie ændring og ned til standard med længden – afsted til rangen.

Vi startede med 5-jernet. Det var godt nok ikke godt ? fede missere, tynde missere, højre, venstre – alt var skidt ???
Blytape på. Mere blytape på… Hov – nu er den der. Nu vejer skaftet det samme som de skafter der sad i før ???
…Vi havde en lang formiddag på rangen. 4 1/2 time blev det til, før jeg måtte køre hjem. Træt, men med en masse aha oplevelser og en masse spørgsmål, vi ikke kunne nå at gøre noget ved…
Dog aftalte vi at Thomas skulle lave en driver til mig – gerne lang og lige

Der kom til at gå noget tid før vi igen kunne ses – arbejdet tager så ski.. meget af vores begges fritid, så det blev en søndag kl 20.00, vi igen mødtes. Thomas med en fin ny Wishon driver og jeg med en utrolig kriblen i fingrene og lyst til at prøve “dyret”.

Vi rodede lidt med mine wedges, som kom ned i længde, fik sat skafterne på “den rigtige” vej (det må Thomas forklare) nye grips etc…

Afsted til range igen. Vi starter med wedges, til opvarming: Alle 3 (52, 56 og 60 grader) sidder lige i skabet. Høje spinrates og den rigtige spredning i fht mit ønske på længderne. backspin uden at det var for meget og mulighed for at “slå til den” uden at være bekymret for at flække eller “fede” den…

Det er ret sjovt at “kalde” en 75m sandwedge, for derefter at slå 75,4m – det har jeg ikke prøvet før

Videre til driveren. Den arbejder vi stadig på, men der er stor potentiale, for at det bliver bedre end noget andet, jeg nogensinde har spillet med, når vi sammen får tid til at få den helt på plads.

Konklusion:

  • Thomas har ændret længde og lies på mine jern og wedges = bolden går den vej jeg sigter og spinner perfekt. F.eks back-spin med et 8-jern…
  • Thomas har ændret lie på min putter, og har reduceret 3 putts til nærmest ingen.
  • Vi arbejder på den nye driver, så den skal nok blive god.
  • Mit handicap er gået til 7,6, på trods af to opskrivninger.

Summa summarum:

Thomas Rosenberg er voldsomt dedikeret til det han laver. Jeg kan mærke at han er “ny” i gamet, for det tager lidt tid at få sjusset os ind på ændringerne, men det opvejer han så rigeligt ved sin passion og vilje til at få det helt på plads, før han giver udstyret fri.

Jeg glæder mig usigeligt til at bruge vinteren med Thomas “i skuret” og være klar til en ny sæson med lave scores.

Thomas for faen – du gør det godt !!!

Nå ja, en runde i 75 slag (fra røde klodser) er 3 slag bedre end bedste runde nogensinde. Derudover et par stykker lige under 80 fra gule…

DET GÅR DEN RIGTIGE VEJ !!!

/Thomas Schrøder

______________________________________________________________________
sept-okt. 2015

Martin Gertsen

Hcp omkring de 11
Spiller omkring 2 runder om igen i gennemsnit, og redder mange af mine point på chip og putts i det jeg misser mange Greens med jernslagene. Mine wedge slag fra 40-100 meter har en tendens til at smutte fra mig og at trække dem i højre side
Efter at have prøvet fitting hos forskellige butikker og shops og aldrig følt at der blev lyttet ordentlig, så hørte jeg om Rosenberg som skulle være en fantastisk fitter af Tom Wishon køller/jern og tænkte jeg prøver en tur i karrusellen, og MAN det fortryder jeg ikke
Her er en historie om vores første session og håber ikke at det keder jer, jeg er nemlig opslugt at begejstring over hans tilgang til fitting

1 session

Opvarmning med mine egne jern, målt med skytrack, som var sat til under hele seancen
Så blev jeg målt og 1 tomme forlænget passede som mit nuværende sæt er
Derefter kiggede vi på hoveder og mit hjerte så sig varm på 575 mmc jernserien, vi testede den først
Så tjekkede vi Lie med de jern som jeg har nu og det passede med 2 upright- men så stoppede også det positive med den fitting jeg havde på det gamle sæt, skafterne var Way OFF, og det kunne Rosenberg se med det samme, så vi testede først med dg r300, og det var et bedre match, men Thomas sagde at der var mere at hente endnu så vi prøvede med stepless skafter i stiff, wauuu en fed fornemmelse, dette er et skaft med højere vægt på 122 gram i modsætning til mit nuværende dg sl r300 skaft som er på 104 gram.
575
skaftet var ikke forlænget men slagene lå konsekvent på 155-160 med mit 6 jern og flot kurve og samme retning hver gang, dette var med stafter som bare var standard længde, kan ikke vente til at se resultatet når jeg får den rigtige længde.
Forskellen fra mine egne jern var enorm, boldene med det fittede jern fløj ens hver gang, hvor mine egne var lidt i øst og vest
Så var tiden inde til at taste et rent MB jern også i 575 serien.
Blade jern mig nej aldrig ?
Slog fantastisk med dem og de var nemme at slå, men følte mig mere sikker med de andre, så valget faldt på dem. Så ville man mene at fitting var færdig der, men nej, nu blev der nørdet med blytape for at se om der var ekstra swingspeed at hente.
Efter at have set hvilken forskel det gav mig med jernene , blev jeg nød til at spørge omkring wedges, Rosenberg gav mig et jern i hånden som lignede en ting fra middelalderen, det var et jern uden grooves og med et specielt skaft som afslørede om man havde det rette tempo ved hjælp af nogle lejer i skaftet som larmer hvis man svinger for stærkt/langsomt
Spørgsmålet fra Thomas var så : kan man slå med spin fra en wedge uden grooves ?
NEJ var mit klare svar – men igen tog jeg fejl, slog med mellem 6000-7000 Rpm wauu
Min egen wedge som er standard vokey sm5 købt i starten af denne sæson generede omkring 7500 Rpm, og nu fik jeg en wedge stukket i hånden og bum selv på 1/2 sving var Rpm højere end mine egne wedges og vægtfordelingen passede lige mit temperament, og det var som at skyde med dart pile med det skaft som sad i, det hedder knock Down, og ja slagene jeg slog med en gapwedge spinnede 1-2 meter tilbage, dette med range bolde
Behøver jeg at sige at jeg har bestilt 3 wedges også.
Da jeg så begyndte at snakke omkring køller og de resterende jern i baggen, fik jeg endnu et spørgsmål
Bruger du det ?, hvortil jeg svarede nej, jeg slår ikke med rescue og 3 kølle da jeg ikke slår dem konsekvent, hvorefter Thomas sagde fjern dem fra baggen, men hov prøv at gruppe lidt ned på de 2 køller og vupti så var der tape markering og bum, så fløj de i en bedre kurve og lige, dog kunne jeg mærke skaftet give efter på toppen, og ja vægt og flex på skaft var OFF
Skaft på driver fik tapemarkering og blytape igen en ny og bedre fornemmelse, og Thomas sagde lad tape og markering sidde på og test det af
Vi blev enige om at vi bestilte jern 4-pw og wedges 3 styk hjem, fordi som Thomas sagde vi kan altid supplere med et 3 jern hvis det er.
Vi startede lidt over 7 om aftenen og 3 timer senere var vi de eneste tilbage på rangen, og det føltes som om vi lige var startet
Da jeg kom hjem var jeg helt mættet med indtryk og sad og tænkte at det var dyre lærepenge dem som jeg betalte hos en unavngivet kæde hvor jeg blev fittet til mit gamle sæt og køller
Nu er det gamle sæt og køller solgt og i baggen er der kun min driver som skal have et andet skaft og min putter
Wauu en fed oplevelse, følte hele tiden at jeg var i centrum og der blev spurgt ind til hvordan jeg følte de forskellige ting føltes, ja jeg fik et massivt selvtillidsboost og det er udstyr som er så jeg er tryg ved det
På tirsdag skal jeg så hjem til Rosenberg og være med til at samle noget af sættet og der skal spine Alignes og en masse andre ting som der skal tages hensyn til, jeg suger det hele til mig og glæder mig som et lille barn.
Så part 2 følger snart for at fortælle om samlingen af sættet
5752

2 session hos Rosenberg

velkomst i det magiske værksted, hvor jeg blev introduceret til de forskellige maskiner og wauu der var mange seje maskiner, da jeg kom lå hovederne klar, Rosenberg havde tjekket loft og Lie på forhånd, så de passede til mine specs, skafterne stod klar og ventede på at vi cuttede dem, de blev cuttet således at de spillede til det rette flex, der efter blev de tjekket for stærk og svag side (spine allignment)således at skafterne vender rigtigt, og ja jeg fik lov til at mærke og finde punktet, og ramte spot on.
Så blev det slibet til således at ferrulen kunne sættes på.
Så rettede vi længden til, jeg spiller jo en tomme forlænget så det skulle også på plads. (Mere om det senere)
Så monterede vi grip, havde en maskine som kunne måle at det var snorlige, så skulle hovedet limes på, det skete med en blanding af lim og pulveriseret glasskår.
Så skulle køllen bare tørre, intet problem sagde Thomas, det tager 45 minutter ved hjælp af en maskine som tørrer på så kort tid
Vi byggede bare 6 jernet og så klarer Thomas resten af sættet.

jernsaet
Mens vi ventede så cuttede Thomas længde af min driver fra 46 til 44,25 og satte et nyt grip på bagefter, da sagde han “det var nok et gammelt grip du havde på” øhh nej det er monteret for 1 mdr siden i unavngivet shop, ok kvaliteten var ikke god, men nu er der et frisk grip på, mere om driver senere i denne lille historie,
Der var stadig tid tilbage inden tørringen var færdig så vi kiggede på min putter, det skal siges at det er en nyere model fra Scotty på 35 i længde, Thomas har en smart maskine som ved at man stiller sig om kan justere længde, Lie og loft og der igennem finde sine optimale specs, vi fandt ud af loftet var rigtigt men længdenville være omkring de 38, hvis det ikke lige var hvis jeg ikke altid har stået meget forover bøjet over putter, så vi holder fast ved 35, Lie skulle justeres, Lie blev rettet til og jeg fortalte om min tendens til at komme kort i min puttning, og havde selv taget nogle 20 grams vægte med i modsætning til de 10 grams der var i, men Thomas mente at vi skulle kigge på countervægt i toppen istedet for, og vi endte med 109 gram, wauu hvilken anden følelse det er, behøver jeg at sige at putteren nu står i thomas’s værksted hvor den  skal havecountervægt på 109 gram, Thomas har en lille putting green hvor man kan teste. Og det var en hel anden fornemmelse.
Bip bip, nu var maskinen færdig med at tørre og normalt ville man nu få sættet men nej ikke ved custom fitting, nej nu gik turen mod den lokale driving range for at teste 6 jernet, wauu en fornemmelse, følte at det var nemt at launche, men jeg havde problemer med at jeg trak den i venstre og Thomas og jeg var lidt i syv sind, var jernet lavet for upright?, når jeg ramte den ja så røg den ud på mellem 158-163 meter og jeg de miss der var var stadig lige ud og bare lidt kortere, Thomas lagde mærke til at jeg stod meget med bolden fremme i stancen og vi ændrede det og resultatet blev meget bedre, derefter tjekkede vi min driver, bum drives med stor kontrol og kunne trykke mere til da jeg følte at der var mere kontrol med det lidt kortere skaft, men skaftet er stadig for blødt men klart et bedre match nu end før, så vi arbejder på at finde et bedre skaft, vi blev enige om at efter at det var sent at vi ville tage hjem og tjekke svingvægt op imod det jern jeg slog med under 1 session, og det viste sig at svingvægten var oppe på d6 hvor det første jern lå på d2 så der kunne være en forklaring på hvorfor jeg trak dem i venstre, Thomas vejede og installerede countervægt i grippet og vupti svingvægt d2, fik jernet med og test dagen efter om morgenen.

Imorges ville det at min datter hade feber, så mens de to tøser derhjemme stadig sov inden min kone skulle på arbejde, ja så drog jeg over på rangen, og mens jeg slog bolde fik jeg en sms fra Thomas om at han havde tænkt over det i løbet af aftenen og natten at jeg måske ikke skulle have 1 tomme lang, da han havde mig mistænkt for at ramme måtten før tid og derved lukke køllehovedet  pga hælen ramte  før deraf de bolde i venstre side, så han skrev prøv at grippe lidt ned, heldigvis havde jeg tape med og bum, ved 1/2 tomme af en lille draw og ved 3/4 tomme snorlige slag
Efter frustrationen aftenen før så var den vendt til glæde igen, og nu er det rigtigt, sjovt at Thomas skrev følgende, han kunne mærke min frustration aftenen før at jeg ikke var begejstret og nu sidder den der, og som Thomas skrev godt at vi er stædige fordi ellers ville det ende som et middelmådigt resultat som oem fitting, derfor så glæder jeg mig som et lille barn, vildt fedt at det er mit sving de bliver bygget til, kan ikke vente med at tage dem i brug og det sker på søndag

Beklager hvis det er en lidt rodet beskrivelse og at de rigtige termer måske ikke er brugt, men det var et besøg som var meget indholdsrigt og en masse indtryk som skulle fordøjes, lad mig sige det med det samme, ALDRIG mere skal jeg købe noget oem udstyr, da der er så mange faktorer som spiller ind i forbindelse med Club making, og vigtigst af alt der bliver lyttet og masser af feedback fra Thomas, og ikke noget med at den klassiske “det er nok dit sving der er OFF” og når du får sit nye sæt bliver alt godt. Nej Thomas bliver ved indtil at den sidder der Perfekt.

 

______________________________________________________________________

Okt. 2015

Jeg har haft fornøjelsen af at blive fittet til et jernsæt hos Rosenberg. Jeg har haft meget de samme oplevelser som tidl. beskrevet i denne tråd, så jeg vil ikke kede folk med detaljerne.

Først en gennemgang af min bag, som Thomas hurtig kunne konstatere ikke er optimal. Jeg har et Ping i20 sæt hvor swing weight varierer lidt som vinden blæser, men som jeg kunne forstå er det standard for OEM udstyr uanset mærke og prisleje

Ud på rangen og 220 bolde (og en gennemslidt handske og kæmpe vabel på venstre tommelfinger) senere havde vi sporet os ind på Wishon 575 MB hoveder og et skaft på 95 gram. Jeg afhentede et demo 9 og PW et par dage senere og de spillede jo som en drøm.

I dag har jeg så hentet 5-PW og gået en runde. 34 point og en god mavefornemmelse omkring jernene. Meget lettere at slå end mine gamle, større mulighed for at arbejde med bolden og MEGET mere præcision. Jeg er fantastisk glad for købet og hele processen har levet fuldt op til mine forventninger. Thomas kommer helt sikkert til at blive min faste udstyrs pusher i mange mange år fremad og der kommer ikke til at gå længe før vi skal kigge på driver, woods og evt. hybrider.

Varmeste anbefalinger herfra.

/Ulrik

575mb

______________________________________________________________________

Feedback og oplevelser fra Made by Rosenberg’s kunder

 Fra Wishongolf.com’s hjemmeside:

Kunde fittet til 575 MC 3-PW

Logan July 13, 2015

This spring I bought a set of these magnificent Clubs from Thomas Rosenberg here in Denmark. He did a very god job at fitting me and kept me informed all the way. I was even invited to join him while he assambled the irons. This was a real eye opener experience!!! I know that Thomas is quite new into the Golf fitter role, but I can see that he does an excelent job in helping his customers to get the best Clubs they can.
I ended up with the 575CB model 3i-PW and I simply love them!
Last thursday I went to the driving range with Thomas in order to look into drivers. Next day he build me a 919THI driver to test out… that too performs really great as it is built for me and not an off the shelt item 🙂
Thanks a lot to Thomas Rosenberg and to you Tom for making these great products!
Reply

Tom Wishon July 13, 2015

LOGAN
I am so pleased to hear your comment and very happy that you chose to work with Thomas. I met him when he attended three of my clubfitting technology seminars in Sweden over the past two years. I have to say that I have not met very many clubmakers who are as committed, who are as interested and who study this craft as diligently as Thomas does. He jumped into clubfitting with more energy and more interest than just about anyone I have met in this field in my entire career. So I am pleased to hear that the results of your work with Thomas are good, and that he also increased your enjoyment of the experience by welcoming you to be a part of it all from start to finish !!!

I am so pleased to hear this from you. Because Thomas is the perfect example of what clubfitting should be all about – one golfer with one very committed clubmaker who works very hard to be sure the golfer gets the very best equipment for his swing. Thank you and the very best to you in this great game !!

TOM

——————————————————————————————————————–

kunde fittet til Micro-groove wedges:

Per Christoffersen June 2, 2015

Hi again Tom.

I have recently recived my to new wedges from Made by Rosenberg, Denmark. Thomas assembled them with your wedge shafts and moi matched them with my 575 cb’s.
Wau, what a great feel they have, like a knife through hot butter, smooth and easy.
With the zero bounce heel, flopshots become very easy now.
As you can guess, I am very pleased with them. From the first shot i find them very easy to use.
Thanks for that new sole design.
Reply

Tom Wishon June 2, 2015

PER

Thanks so very much for taking the time to let us know how well you like the new wedges. That’s really great to hear that right from the first shot you noticed the difference from the sole grind for your shotmaking !! And I am pleased to hear that Thomas did the work for you. Last fall when I was in Stockholm and at the PGA National to teach clubfitting seminars, Thomas was at both seminars and sat in the front row because he is so committed to being the very best clubfitter and clubmaker that he can possibly be to help the golfers who choose to work with him for their fitting needs.

Thanks much !!
Tom