Hvad siger mine kunder?

”Det var fantastisk! Gjorde en gigantisk(!) forskel. En game changer.”

Hej Thomas,
 
Det var som at spille med et nyt sæt.
 
Jeg føler jeg har fået en kæmpe, lækkert kage med extra creme (spining), glassur (loft fix), flødeskum (lie fix) og chokoladekrymmel (swing weights fix). Kagen er noget af det lækreste jeg nogensinde har smagt, men jeg kan ikke adskille hvilken ingrediens der er årsagen til det.
 
De to ting jeg virkelig(!!) kunne føle var 1) swing weights, hvor jeg følte god rytme på alle jern og tyngde i slagøjeblikket. Specielt med de længere jer føltes slagkontakten som en donkraft bag bolden. Jeg kunne fokusere på at åbne hofterne og svinge tilbage og derfra føltes det som om vægten i køllehovedet, tyngdekraften og centrifugalkraften helt naturligt skabte swing speed, et roligt sving og solid kontakt. Og 2) lies. Det at lietesten viste at alle mine lies var alt for lidt upright ift. originalspecs har gjort at jeg har haft stor modstand i mine jern mod at slå draws fordi de basalt set har stået på tåen alle sammen. Specielt på kortere slag har min naturlige inside-out swing path kombineret med lavere grader lies end tiltænkt skubbet alt i højre. I dag havde samtlige jer slag en lille cute draw på der ender venstre om hullet. Det var fantastisk! Gjorde en gigantisk(!) forskel. En game changer.
 
Igen ved jeg ikke hvilken ingrediens der foresager det, men jeg har vundet ca. 28m på mit 3i…. 28 meter….. inden dit indgreb var det et af mine yndlingsjern som jeg slog enten lige, med en lille draw eller en lille fade afhængig af slaget. Lidt tilfældigt. Længden var rimelig konsistent 190’ish meter. I dag slog jeg 2 slag med den fra tee på 218 og 215m og et slag fra fairway på 210 op på green i to på 18. hul (B9).
 
Mit dilemma ift. mit sæt og om jeg skal have 3 eller 4 wedges i alt er derfor også 100% løst fordi med et 3i der slår 210-218m har jeg på ingen måde brug for mit 2i mere og kan derfor uden problemer tage 4 wedges med i sættet.
Det lyder lidt arrogant men mest af alt fik denne runde mit til at se hvor godt mit sving egentlig er. Min træner har sagt det mange gange at jeg er en bedre golfer end jeg tror, men jeg har ikke kunnet slå jernslag konsistent og er derfor blevet usikker på mit sving. Min følelse efter i dag er at det ikke har været mit sving, men de kæmpe udsving på loft og lie på de forskellige jern der har foresaget inkonsistensen. Det er en fantastisk følelse og en game changer.
 
Resultatmæssigt laver jeg 37 point fra en 81’er hvor jeg streger 1. og 2. hul med dobbelt bogeys efter en stresset optagt til runden og lidt uheldige breaks på hullerne. Men det her kan blive langt bedre og jeg kan slet ikke vente til 1) næste runde og 2) til at vi får tre wedges tilføjet.

Kunde

Lørdag 22.08.2020

”Køllerne performer helt vildt godt og flyver generelt meget meget lige”

Hej Thomas

Så fik jeg endelig prøvet jernene og køllerne.
Spillede idag simulator golf hos sim golf og hold da op hvor udstyret virkede.
Køllerne performer helt vildt godt og flyver generelt meget meget lige, kan virkelig mærke en forskel efter at du har haft fat i dem, super fedt at de bare flyver som de skal.

Jernene føles super fede og det er meget bedre med den swingvægt vi har ramt nu. Super god flugt og stadig rigeligt spin til at stoppe dem på Greens uden problemer.

De lange jern er meget nemmere at slå end før.
Glæder mig rigtig meget til at komme på rigtig græs og se hvordan det hele performer i den virkelige verden, men indtil videre er jeg super godt tilfreds.

Mvh Alexander

Alexander HCP +1,2

Tirsdag 10.03.2020

”Thomas spurgte nysgerrigt ind til mig, så jeg følte mig tryg, fordi jeg følte, at han tog udgangspunkt i mig.”

Jeg kontaktede Thomas, da jeg efter to år golfspil ikke følte, at jeg havde rykket mig så meget, som jeg måske havde potentiale til. Jeg har igennem de år været hos flere forskellige PGA-trænere, som alle har lært mig noget, og fået rykket mit spil. Men da jeg efter en sæson, hvor jeg har spillet 1-3 runder i ugen, og ikke kunne formå at forbedre mig yderlig og blive hcp. reguleret, begynde jeg at undersøge på nette, hvad jeg havde af muligheder. Jeg faldt over fitting. Først troede jeg, at golffitning kun var noget som proshopperne gjorder, og hvis jeg skulle fittes i en proshop, var jeg nødt til at skulle købe et fabrik nyt golfsæt – og det synes jeg ikke, at jeg havde lyst til.

Jeg faldt så over en golffitter, som jeg kontaktede. Vi mødtes på Driving range, hvor jeg fik et ur på, og slå en 15-20 bolde. Derefter kunne uret giver nogen værdier, som til sammen kunne fortælle, at mit sving passede til Regular-stiff skafter. Da jeg ikke synes, at jeg kunne finde et nyt sæt til den prise, som jeg ville give, fandt jeg et brugt, som stod i god stand, og som jeg synes var pænt – selvfølgelig med regular skafter. Prise var afgørende, for der skulle også være råd til, at sættet skulle fittes til mig. Jeg mødtes med golffitteren igen, og vi målte afstanden fra mit håndled til jord. Dette mål bestemte hvilke længde mine skafter skulle have. Alle mine jern blev klippet til, og jeg fik nye gribs på. Og nu var jeg bare klar, til at skulle spille mit hidtil bedste golf. Troede jeg.


Efter nogen runder kunne jeg godt mærke, som jeg havde fået lidt bedre kontakt på bolden, og jeg havde også fået lidt mere selvtillid (fordi nu havde jeg et ”nyt” lækkert sæt, som passede til mig).
Jeg har helt fra start fået af vide, både fra markører og div. PGA-trænere, at mine sving er flotte, konsekvent og stabilt ud, dog uden, at mine bolde flyver flot, konsekvent og stabilt. Så efter min fitning forventende jeg, at jeg ikke skulle være til at skyde igennem. Men henover sommeren 2019 formåede jeg kun at spille mig 2 hcp. point ned, tiltros for mit fittede sæt.

Jeg tog endnu engang til PGA-træner, for det kunne jo ikke være udstyret, det var jo blevet fittet til mig – så det kunne ikke være problemet, tænkte jeg. Slut på sæsonen 19´ rodede jeg dog forsæt rundt i det sammen hcp. – jeg kunne simpelthen ikke formå at spille mig ned.

Efter knap to år med mange runder i benene, relative mange undervisningstimer og en fitting, forstod jeg simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke kunne forbedre mig hcp.?
Det skal siges, at jeg i skrivende stund er i hcp. 32, så det altså ikke fordi, at jeg forventer, at jeg skal i hcp. 5 på to sæsoner. Men efter min historik af antal runder, træninger og en fitting, kunne jeg ikke forstå, at jeg ikke bare har formået at rykke mig ned i 20´erne.

Jeg begyndte at tabe min lyst til golf.

Igen begyndte jeg at lave en masse søgninger på nettet. Jeg fladt over Thomas, og begyndte at følge ham på de sociale medier. Efter et par måneder, hvor jeg læste om Thomas´ kunders succes historier, vurdere jeg, at jeg ville give Thomas chancen. Jeg var simpelthen ikke klar til at droppe golfen, så en fitting skulle have chancen, igen. Dog var det med en lille portion skepsis, da brændt barn skyr ilden – kunne denne fitning virkelig være bedre en det jeg havde være i gennem?

For at starte med slutningen, så kan jeg kun give Thomas mine varmeste anbefalinger!

Efter at have fortalt Thomas om mit forløb og mine udfordringer, kunne jeg godt fornemme, at Thomas allerede begyndte at analysere mig. Thomas spurgte nysgerrigt ind til mig, så jeg følte mig tryg, fordi jeg følte, at han tog udgangspunkt i mig.
Jeg begyndte at slå med mit 6 jern, som jeg normalt slår alt fra 90m til 135m i carry. Thomas lavede nogen indledende øvelser med lidt blytape på mit eget skaft, og bare det, gav mig en ide om, at Thomas havde fat i den lange ende. Jeg kunne se, at de ting som Thomas snakkede om faktisk virkede, og gav mening. Det var tydeligt, at dette var vejen frem, når bare blytapen rykkede på mine tal.
Vi eksperimenterede med forskellige skaft typer i forskellige længere og vægt, og fandt den kombi som virkede – og det arbejdede vi med i de følgende timer. Thomas hjælp ikke kun med den tekniske opsætning, og også med det sving teknik, sådan, at det hele gik op i en højere enhed. Da dagen har omme, havde jeg en carry på 145-148m.

Det er meget tydeligt for mig, at den såkaldte fitting, som tidligere har været i gennem, slet ikke kan måle sig, med den logik som Thomas arbejder med.

Jeg skal helt sikkert forsætte mit forløb hos Thomas, og glæder mig til, at jeg skal ud og af prøve det hele på banen – og få min lyst til golfen tilbage.

Nichlas

Tirsdag 10.03.2020

”Jeg har fået langt større glæde ved golfspillet, og føler jeg i højere grad kan slå de slag jeg gerne vil”

Jeg har deltaget i et forløb i (dele af) Golf logik og vil gerne give mine varmeste anbefalinger med på vejen!

Jeg startede hos Thomas med at få tilpasset mine egne jern og køller – og har haft nogle hyggelige og lærerige timer på driving range i Dragør. Jeg endte med nogle skafter til jernene, der var meget stivere og kortere end dem, jeg kom med, men må overgive mig – jernene spiller bare så meget bedre nu. Hvem skulle have troet, at en midaldrende kvinde skulle til at spille med stålskafter? Men heldigvis har Thomas helt styr på det han laver:-)

Selvom jeg begyndte at kunne slå slag med min hidtidige “blinde passager”, 6-jernet, kunne jeg godt mærke at der, med de lidt tungere stålskafter kombineret med min tendens til at bruge armene meget i svinget, var en risiko for at få ondt i arme og skuldre. Så jeg tilmeldte mig en screening hos Jakob på klinikken i Brønshøj. Her fik jeg ud over nogle meget kvalificerede svingtips også et rigtig fint styrketræningsprogram til at hjælpe med at rette op på mine svingfejl. Men det der virkelig har rykket noget er at deltage på holdtræning hver tirsdag – det er super hyggeligt, og jeg har fået en meget bedre forståelse af golfsvinget.

Golf logik er ikke et quick fix – det kræver hårdt arbejde at blive en bedre golfspiller, men det er det hele værd: jeg har fået langt større glæde ved golfspillet, og føler jeg i højere grad kan slå de slag jeg gerne vil, takket være fittingen og træningen hos Thomas og Jakob. Handicappet kryber ligeså stille nedad, men det bedste er, at jeg har en klar fornemmelse af at jeg vil kunne blive ved med at spille golf (stort set) ubesværet og smertefrit i mange år fremover.

Kunde

Lørdag 16.11.2019

”En skeptikers bekendelser”

Først lidt om baggrunden for mit besøg hos Thomas. De sidste to er mit golfspil gået ned af bakke. Jeg er gået fra et hcp på 7 til et på 10 og selv det spiller jeg efterhånden sjældent til. Det har givet en del frustration. Det var til tider var kommet så vidt at jeg nu og da havde lyst til at forlade banen fordi spillet var så dårligt. Golf var kort sagt ikke sjovt længere. I min iver for at få bragt orden i tingene har jeg brugt ikke så få timer hos forskellige pro’er som har gjort et godt stykke arbejde, men jeg har ikke kunne bryde den nedadgående spiral. Særligt de lange jern er et problem og derfor begynde tanken at spire i mig om jeg skulle prøve et sæt single length jern. Det skal siges at jeg i den grad er en traditionalist hvad golf angår… Alene det at erstatte 4 jern med en hybrid tog jo næsten et besøg hos en sportscoach, så det er et stort skridt

I en tråd på facebook hvor jeg spørger om nogen har sådan en sæt man kan låne eller leje, kommer Thomas på banen. Vi skriver lidt frem og tilbage.

– Jeg har den holdning at det er mit sving den er gal med
– Thomas siger det er udstyret
– jeg tænker ”han bliver klogere når han ser mit sving”

Til sidst siger Thomas: ”kom herud en dag så skal jeg vise dig hvad det rette udstyr kan gøre for dit sving”

Jeg er ikke afvisende overfor at korrekt fitting er godt, men at det skulle kunne rette de sving-issues jeg har, troede jeg ganske enkelt ikke på. Længere er den ikke. Jeg troede ikke på det. Mit udstyr er ganske godt udstyr. Ikke noget at komme efter der tænker jeg. Men nysgerrig er man jo.

Dagen oprinder hvor vi skal ud til Thomas. Vi mødes på range i Dragør og jeg slår nogle slag med mit eget grej. Jeg beskriver for Thomas hvad det er jeg slås med. Ustabilitet og også tab af længde

Thomas siger ”det skal jeg nok ordne” og jeg bliver ikke mindre skeptisk. Thomas starter med at bemærke at jeg slås meget med køllen… ”er du ofte meget træt efter en runde golf?” hvilket jeg i den grad må svare ja til. Den senere tid har jeg været direkte udmattet efter 18 huller – noget jeg ellers ALDRIG var før. Jeg kunne sagtens gå 36 på en dag

Thomas skruer først et 6 jern sammen som jeg slår nogle slag med og allerede der er der en væsentlig forbedring, men jeg kan mærke på ham at han mener der er mere at hente

Så skruer Thomas et 7 jern sammen og siger prøv nu at svinge som du gerne vil. ”Slip kontrollen og sving som du synes er naturligt”…. Og så sidder den der bare. Det er svært at beskrive med ord… det føles bare lige pludselig rigtigt. Det føles lige pludselig som om køllen bare er en forlængelse af mine arme og ikke et redskab jeg skal kæmpe med for at få til at virke. Og ja… jeg slog også længere… 15 meter rundt regnet.

Min skepsis lurer dog stadigvæk så jeg napper lige mit eget 7 jern for at sammenligne, men der er ingen sammenligning – det jern jeg har haft i bag’en i nogle år, har været meget glad for og hidtil har føltes rigtig godt, føltes pludselig helt forkert. Forskellen er enorm; med det jern Thomas har lavet kan jeg svinge frit og jeg kan oven i købet gi den gas noget der ellers hidtil har resulteret i virkelig ringe slag. Bag mig sidder min bror og bemærker det er jo et rigtigt golfsving nu…. Min bror får også selv prøvet lidt af hvad Thomas kan og flere gange tager vi os selv i at stå og ryste på hovedet  – vi kan simpelthen ikke helt tro på de resultater vi ser…

Thomas er en troldmand – eller til alle os der ikke tror på det magi: Han er virkelig dygtig. Og lad jer ikke snyde af den 20-minutters fitting man får i de fleste pro-shops – det her er langt mere dybdegående og bedre. Udvalget af skafter og hoveder samt forståelsen for hvad der skal til at for at det hele spiller optimalt sammen, er simpelthen fantastisk hos Thomas

Lad mig lige fortælle to korte historier mere….

Historie et. Efter jern sessionen hiver Thomas min driver og af baggen …. Slå lige et par slag siger han. Det gør jeg og fortæller at jeg er ret stabil med min driver, men har ikke rigtig nogen længde… som regel 190-200 meter men tit i farway. ”Vil du ha 10-15 meter mere?” spørger Thomas… Igen griner jeg og ryster på hovedet men svarer ja… for hvem vil ikke det. Først skruer Thomas skaftet ud og står og bøjer det lidt ”der !” siger han og skruer det i igen. Dernæst sætter han noget blytape på skaftet 10-15 cm under grippet… ”sådan prøv så igen og husk nu at svinge frit”

Og igen må jeg bare konstatere at resultatet knap er til at tro på…. Mine slag var i snit 12 meter længere og jeg kunne også her gi den gas…. Og så er der jo den ekstra gevinst at jo mere man stoler på svinget jo friere kan man svinge og jo bedre bliver slagene. Så ud over den rent mekaniske gevinst, er der altså også en mental effekt som først for alvor viser lidt senere – jeg glæder mig. Og hvad kunne det ikke blive til med en  tilbundsgående driver-fitting som den Thomas lavede med jernene ?? – det har var bare et quick fix der gav de 12 meter. Vildt

Historie to. Vi hjælper Thomas tilbage til bilen med alt hans grej og kommer forbi putting greenen i Dragør

”Tag lige din putter frem og sving et par prøvesving”… også her har jeg en ”old trusty” som der bestemt ikke er noget galt med….. ”Hold da op du kæmper for at holde den på planet hva?” siger Thomas… kommer over med 10-15 femkroner på at tee og stopper dem i hullet på grippet… ”så tager du bare en 5’er af af gange indtil den føles rigtig og når du har gjort det kommer du ud til mig og så piller vi dit grip af og sætter en vægt i”

Behøver jeg at sige at allerede der føltes putteren 100 gange bedre

Lad mig til sidste sige at hvis du alligevel står overfor at skulle købe nye jern, kan jeg slet slet ikke komme på nogen god grund til ikke at tage ud til Thomas.

Går du og slås lidt med svinget så tænkt på om det ikke i virkeligheden er udstyret du slås med ?

Og har du problemer med kroppen når du spiller golf, vil jeg på det varmeste anbefale et besøg hos Thomas

Husk på at de har det koncept der hedder golflogik hvor alle facetter bliver kigget på. En fysioterapeut ser på hvad din krop er i stand til. John Davis kigger på svinget og til sidst sætter Thomas et sæt golfkøller sammen der bare matcher det hele

Og jeg ved godt det lyder som om jeg oversælger den, men det er ikke tilfældet. Det har var i den grad en øjenåbner. Det skal prøves på egen krop.  

Martin

Søndag 13.10.2019

”Wauw, jeg er imponeret over hvad det rigtige udstyr kan gøre for ens sving”

Jeg har spillet golf i snart 11 år.

Jeg har altid har en skrækkelig balance i mit golfsving, jeg er kronisk smerte patient og vi har altid tænkt det nok var derfor at jeg havde svært ved at holde balancen.

Men så mødte jeg Thomas Rosenberg – og wauw jeg er imponeret over hvad det rigtige udstyr kan gøre for ens sving – det er virkelig en øjenåbner.

Jeg er før blevet fittet til demo dage – og jeg troede jeg havde et sæt jern der passede til mig (trods at jeg i de 2 år jeg har haft det er gået fra hcp 4,5 til nu 7,2 hmm…)

Men NEJ det havde jeg bestemt heller ikke. Det har været for let for mig og for langt osv., nu har jeg fået nye skafter i mine jern (P-5 jern) hvor jeg før spillede med 60g A-flex grafit er jeg gået til 120g R-flex stål, og sikke da en forskel med både rytme, sving og ikke mindst balancen – mums siger jeg bare, jeg har indtil videre kun spillet 2 runder golf med dem, men hold nu op jeg har aldrig med stort tryk på aldrig slået sådan til en golfbold før – jeg er forelsket J

Thomas er en kæmpe nørd, ment i den mest positive forstand – og hold op hvor ville jeg ønske jeg havde mødt/hørt om ham noget før. Han går virkelig op i det han laver, og det er fedt at mærke at han VIL finde det helt rigtige – og at han er ligeså spændt/nysgerrig når man har været ude og teste J Jeg vil anbefale alle at blive fittet hos Thomas, uanset hcp, alder osv., udstyr der passer til lige præcis én giver bare bedre forudsætninger for at ramme den lille hvide kugle godt J

Anja Shrøder

”I min første sæsonen har kvalificeret mig til World cup amatør golfers”

En lille historie om mit første år som golf spiller.

Startede med at spille golf i år. (Handicap meget højt) i dag spiller jeg i 19,4 og spillet er til meget lavere handikap😊 hele mit sæt har du haft en finger med i. Mine wedges og jern er har du lavet som Sterling. Og min Taylormade driver og fairway Wood og putter har du fittet til mig så de passer i længden og vægten.

I min første sæsonen har kvalificeret mig til World cup amatør golfers, hvor jeg vandt i Maribo og gik en 65’er. Jeg har vundet BSF golf turnering i Smørum, hvor flere af elite spillerne spillede med. Gik en 66’er.

Sidst men ikke mindst blev jeg nr.8 i grandprixet i Smørum og fik fornøjelsen af at spille mod de gode elite spiller, hvor jeg blandt andet slog Nanna og hendes bror sammen med Mads. Og mit mål til sæsonen bliver at komme under 10. Tak for alle de gode råd og hjælp med sættet.

Nichlas Laage

”Virkelig et topklasse stykke arbejde”

Det er nu 1,5 år siden Thomas fittede mig, hvor vi gik med 575 CB.

De passer stadig 100% og jeg har fuld selvtillid til mit udstyr.

Selvom svinget er ændret lidt, så er min fysik stort set den samme, hvilket gør at jernene føles på nøjagtig samme måde som da jeg lige fik dem i hånden.

Virkelig et topklasse stykke arbejde, som jeg har haft rigtig meget glæde af og stadig vil få glæde af på mange runder fremover!!!

Karsten

”Alle slag med jernene er super og sidder lige i skabet hver gang”

Så er jernene blevet luftet over weekenden, og wow! Det er fantastisk!!

Alle slag med jernene er super og sidder lige i skabet hver gang. Har på 36 huller over weekenden ikke misset en eneste green når jeg har haft 165 eller kortere ind! Det er simpelthen den største fornøjelse. Og fem jernet må du gerne lave i samme MOI når det er hjemme

Håber du har tid til en runde i den nærmeste fremtid 🙂

Kunde

”Jernene er blevet mit våben istedet for noget at prøvede at lidt at undgå"

Nu har jeg haft jernene i bagen noget tid, og set lidt golfrunder. De er blevet mit våben istedet for noget jeg prøvede lidt at undgå.. istedet for at satse butikken og slå driver for at have en wedge ind på par-4 slår jeg oftere jern ud til en 140-160m.. jeg havde en sjov oplevelse på vores første hul for noget tid siden, det er et par3 ca 150m lidt ned af bakke – jeg slog et “stille” 8-jern da der var en lille smule vind bagfra, den gik lige på stokken og vi kiggede ængsteligt på den var 10m for langt, kaldte mulligan og gik en pind ned, fik sat samme sving på og den var præcis magen til bare 10m kortere, bolden landede og lå 1m venstre om pinden og min spilmakker og jeg smågrinede lidt derfra 👍👏

Nu var det 6-jern vi fittede på, og på par3 huller der er 170 er det den jeg slår – et godt træf stopper inden for et par meter, så carry’en på 170ish passer stadig og der er fint med spin i til at stoppe.

Ydermere har det givet mig tro på at kunne slå alle jern som approach, også 4-jern på 190-200m det er jo en gave på par5 huller.

Kunde

”Det var aldrig sket hvis ikke du havde fittet mig til"

Hul 1 på Pula Mallorca. Som de sidste mange har lagt bane til Touren. Lavede 36 point. Vi var 8 drenge fra Smørum på Mallorca i en uge 6 runder og jeg blev nr 1. Det var aldrig sket hvis ikke du havde fittet mig til.

Sterling sættet med ens længder på alle jernene. Driveren sad næsten hele ugen i midten som også er fittet til mig og jeg blev kaldt linealen. Så fik jeg den store oplevelse at lave hole-in-one i turnering på Smørum. Storebededag – Ormehøj 6. 138 meter med mit nye 6 jern. Sterling sættet har løftet mit spil betydelig.

Claus Bo

”Det sæt du har bygget til mig er uden tvivl det bedste gear jeg har haft i de 20 år"

Hej Thomas.

Jeg lovede dig en tilbagemelding på det nye gear. 2016 var et møgår golfmæssigt så udstyret stod stortset ubrugt. Så jeg har ikke kunne give ordentligt feedback.

Nu har jeg fået trænet og spillet en del runder. Det sæt du har bygget til mig er uden tvivl det bedste gear jeg har haft i de 20 år jeg har spillet golf. Kan kun varmt anbefale Rosenbergs håndværk.

Mvh Christian

Christian

”Jeg har ikke før slået så mange 6-jern så ens"

Jeg har stort set hele min korte karriere kæmpet mod inkonsistente jernslag, så tænkte at nu skulle det være og tog kontakt til Rosenberg.

Jeg varmer lidt op med mit eget udstyr på trackman’en, kigger selvfølgelig lidt på tallene og de lå hvor jeg forventede ca.. der er heller ikke noget unormalt ifht spredning på skærmen kontra virkelighed..

Jeg gik ind til fitting med totalt åbent sind, og spurgte ikke videre ind til hvad skaft der lige kom eller hoved. Jeg troede umiddelbart at jeg skulle have Stiff eller xstiff, min swingspeed med 6jern ligger rimelig stabilt på 94-95mph med mit “spillesving”.

Min største wow-oplevelse var at kunne mærke når der kom 4g blytape for meget på 😮
Jeg troede jeg skulle have at vide hvad der passede mig, men det var i høj grad min feedback der lå til grund for de forskellige opsætninger vi prøvede.

Jeg kunne sagtens mærke forskel på de forskellige skafter, og kunne mærke at jeg skulle tvinge mere ned igennem svinget for at få samme resultat – med flere dårlige træf til følge. De gode slag var lige så gode, der var bare færre af dem..

Det fordrede Thomas til at sætte nyt sammen og vi kom tilbage til det samme hver gang.. det føltes bare nemt at slå – og det var fedt.

At jeg så skal spille med “gammelmandsskafter” som 28-årig er hvad det er 😀 Jeg fokuserede mest på carrylængden, og der kom 5-10m ekstra på samtidig med de var rettet mere ind og færre “hovsa’er”. – så kan jeg ikke rigtigt bede om mere, og slet ikke hvis alle jern får samme feel.. – hvilket jeg er blevet lovet 🙂 ser meget frem til sæsonstart og glæder mig til at jernene, forhåbentligt, ikke er min svageste side..

Jeg er ikke perfekt og rammer den ikke rent i sweetspot hver eneste gang, men fik god feedback fra jernet og kom stadig lidt derudaf.. mine miss med mit gamle sæt var kummerlige.

Som sagt var vi forbi mange opsætninger og også mine egne jern, og det føltes bare “smooth” at komme ned igennem med det skaft på det hovede..

Jeg var da lidt skeptisk ifht producent jeg ikke kendte til andet end herinde fra. Men det føles solidt, så tøvede heller ikke med at bestille 4-p.

Alt i alt var det en fed oplevelse, og ser vildt frem til at få jernene hjem. Jeg har ikke før slået så mange 6-jern så ens..

Kunde

”Har aldrig fået sådan en højde på mine gamle jern"

Hej Thomas.

Nichlas og mig har spillet 2x simulator golf i Grøndalscentret. 1. Gang Valderama og 2x 36 point. Og i lørdags en Amerikansk bane med masser af vand 32 og 35 point. Jeg har slået en time i simulatoren og fik driveren op på 197 meter og glæder mig hver gang jeg tager den op af bagen.

Jernene er jeg godt igang med at spille ind specielt de korte slår jeg vildt godt og meget højt – har aldrig fået sådan en højde på min gamle jern. Skal spille Ree på lørdag med 3 AB er’ gamle kammerater fra min tid som træner i AB. Kammerater som jeg har haft i 31 år.

Når du har tid vil jeg gerne have de sidste i baggen.

Hilsen Claus Bo.

Claus Bo

”Der er kun godt at sige"

Hej Thomas


Jeg lovede at sende dig lidt respons efter at have brugt mine 3 nye wedges.
 Der er kun godt at sige. De passer mig rigtig godt og det er en fornøjelse at slå med dem.


Du gav mig noget meget værdifuldt instruktion den aften i Smørum og det har jeg prøvet at bruge.
Det tager tid at få det rigtig indarbejdet og det der som oftes sker er, at noget af det gamle sniger sig ind igen, velnok fordi det kræver meget træning med konstant rettelse for at få de nye slag implementeret i kroppen og bevidstheden.
 Det er jo udfordringen.


Hvis du kunne finde på at lave nogle træningspas må du meget gerne lade mig det vide.

Jeg kan kun anbefale din spidskompetence og viden og din meget profesionelle måde af clubfitte på.

Masser af golfhilsner 
Peter Skouenborg

Peter Skouenborg

”At du samtidig har givet mig nogle rigtige gode tips til mit golfsving gør bare den nye oplevelse endnu
 bedre"

Nu hvor sæsonen er ved at gå på held, har jeg prøvet at analyser mit golf år 2016.


Lad os tage det positive først. Jeg fik kontakt til dig Thomas, hvor vi gennemgik mit golfsæt
med deraf følgende ændringer. Såsom nye kortere skafter og vægtforøgelse i samtlige køller 
og jern.

Det var en mærkelig, men rigtig god fornemmelse at spille med et sæt der var tilpasset mig.
 Jeg har før fået fittet et sæt til mig i en golfbutik. Men aldrig en så god en fitting som efter du har
 haft fat i mit golf sæt.

At du samtidig har givet mig nogle rigtige gode tips til mit golfsving gør bare den nye oplevelse endnu
 bedre.

Det eneste minus er at min kontakt med dig og golf først startede sidst på sæsonen. Så jeg har ikke
 fået spillet så meget som jeg gerne have villet.

Nu ser jeg frem til næste sæson, hvor jeg  stadig håber at kunne trække på din ekspertise ved behov.

Kærlig hilsen Anette
 (golfspiller på 30. sæson)

Anette

”En mand, der er meget passioneret omkring det han laver"

Jeg var nede og besøge Thomas i hans butik for at forhøre mig om muligheden for at få fittet eksisterende sæt.

Vi fik en god snak, og jeg kom derfra med en god begynderlæsning omkring fitting samt læring om nogle begreber. Vi aftalte at skulle mødes og kigge på mit sæt en af de efterfølgende uger. Jeg blev ikke fittet, da vi blev enige om, at der ville ændre sig så meget i mit spil fremover, at det ikke ville kunne betale sig – ærlig snak.

Til gengæld tog Thomas tid ud af sing dag til – kvit og frit – at tage mig ud på en nærliggende drivingrange for at kigge lidt på mine slag, og rette lidt til. Jeg er over de efterfølgende måneder gået fra handicap 39 til 27, selvfølgelig på grund af meget spil, men den store del af fortjenesten skal ligge hos Thomas og de ting han gav mig at arbejde videre med i mit sving. En mand, der er meget passioneret omkring det han laver.

Jeg kommer tilbage for at få lavet et par wedges af dig, da de wedges jeg prøvede ude hos dig var i en særklasse for sig selv.

Simon Ørslund

”Jeg kan varmt anbefale at få fittet sig et sæt istedet for at rive en hyldevare med hjem"

Fitting hos Rosenberg. I vinters havde jeg bestemt mig for at ville prøve nyt sæt, og som de fleste andre anede jeg ikke hvad rigtig custom fitting var. Det skulle heldigvis ændre sig.

I starten ledte jeg efter gængse hyldevare, men en dag faldt jeg over en tråd på “vildmedgolf” omhandlede fitting hos Thomas Rosenberg og det skulle ændre mit syn på udstyr radikalt. Efter lidt skriverier frem og tilbage med Thomas fandt vi en dag i påsken hvor jeg kunne komme op til ham.

Vi startede i værkstedet med en lille snak om forventninger osv hvorefter vi kørte ud til rangen. Efter lidt opvarmning gik vi så igang med den alvorlige del med at finde det rette værktøj til mig. Jeg startede med at prøve et par stål skafter og 565 hovede. Og stor cadeau til Thomas og hans tålmodighed for jeg blev lidt i tvivl om det var det rette at gøre da jeg slet ikke følte der var noget jeg ramte.

Vi fik snakket lidt frem og tilbage og da jeg sagde jeg følte jeg skulle presse mit sving for meget, sagde Thomas: Jamen så lad os prøve grafit skafter i stedet for..  Og som lyn fra en klar himmel begyndte jeg at ramme den bedre og bedre. For til sidst at sende den ene bold efter den anden snorlige ned af rangen.

Jeg prøvede forskellige hoveder og skafter og endte med 771csi hoveder med r flex skafter 5-P.

Fik også lavet en 4 hybrid samt sand og gap wedges. En rigtig god og lærerig dag hvor jeg udover at få fittet et sæt også fik et par gode fif angående sving osv.

Man kan virkelig mærke Thomas går op i det med liv og sjæl og ikke giver op før han ved man har fået det rette udstyr.

Fik mit prøve 6 jern hjem og gik en runde med det og det sad stadig lige i skabet og jeg gav Thomas grønt lys til at lave resten af sættet.

Siden har jeg fået sættet hjem i maj måned er jeg gået fra hcp 21.3 til 16.8. Det kan godt være mine gode slag ikke er blevet bedre, men de dårlige er bestemt blevet færre og de er for alt i verden blevet spilbare.

Så jeg kan varmt anbefale at få fittet sig et sæt istedet for at rive en hyldevare med hjem. Thomas har hvertfald fået sig en fast kunde i mig fremover.

 

Mike Czuba

”Det skal fejres!"

Må da lige hyle med i koret, der har fået god behandling ved Rosenberg.

Flere ting i min bag har undret mig, så en mulighed for at kigge forbi ham skulle udnyttes … og tak for det!
Min driver har været utrolig inkonsistent og jeg har ikke følt jeg har kunnet slå fuldt til den, derudover har jeg undret mig over hvorfor min 19 grader hybrid slår nærmest lige langt som driver og lige så langt som 3 wood

Det giver meget bedre mening nu efter nogle timer i selskab med Thomas. Driveren har med et “stiff” skaft flex som en blød regular. Og min 3 wood havde 17 grader loft og ikke 14 …

Derudover gav Thomas mig gode tips på min stance og vigtigst af alt, jeg skal grippe endnu mere ned end jeg hidtil har gjort … Den launch monitor er altså et super værktøj, jeg ville gøre ethvert besøg på range til en konkurrence mod mig selv mht swingspeed og smashfactor.

… Nu venter jeg spændt på der kommer dele hjem til den 9 graders Wishon driver, som Thomas endte med at samle efter en del kombinationsforsøg, og fik en ordre på med det samme. 

Endnu engang tak Thomas, super behandling … “Det skal fejres!”

Christian

”Det er en mind blowing oplevelse"

Ny putter samt lidt tips.
Det er en “mind blowing oplevelse”. Alt ialt går det klart bedre, bare jeg ikke tænker.


Har spillet et par runder i 36 til 39 og det puttningen der giver runder i 37/38 slag det tager lige 3 slag af. 
Men jeg har, tror det eller ej – hullet 5/6 putt på en 8 meters penge hvor jeg bare så efter på green mht hældninger gik hen til bolden tog et kig på hullet slog som du sagde og Bingo de falder sku i aldrig oplevet noget lignede før, aldrig.

Har godt nok for længe siden læst bogen “unconscious putting” af Dave Stockton, men alligevel. 

Ole Mommer

”Det har været en kæmpe øjenåbner at blive fittet på denne måde"

Ja, så blev det min tur til at blive fittet hos Rosenberg.

Efter at have læst Martins fine og lokkende indlæg, kan man jo ikke andet end at blive draget ind i denne verden af custom fitting gjort på den RIGTIGE måde.

Efter at have fået kigget mit sæt igennem hjemme hos Thomas og alle hans maskiner og målegrej stod det meget hurtigt klart, at mit gamle sæt overhovedet ikke passede til mig. Og det stemte meget godt overens med min egen fornemmelse.

Jeg har tidligere spillet regelmæssigt og spillet mig ned i 22 hvorefter golf blev lagt på hylden i små 12 år. Men nu har jeg så igen taget det op og spillet de sidste 2½ sæsoner. Dog uden en eneste gang at have spillet op til mit handicap! Og det på trods af, at jeg har investeret i nyt, bedre (på papiret) udstyr, rammer bolden bedre og har en meget bedre holdning og sving generelt.

Nå, men ud på drivingrange. Og her sker der noget vildt interessant og noget, som jeg ikke var klar over kunne ske. Efter at have varmet op med mit 6-jern og ramt bolden fint, selvom den fløj højre og venstre, som den plejer. Men det var jo normalt!

Thomas begynder så på sin magi. Han giver mig et Wishon-hoved og et stivere skaft. Og allerede de første slag er langt mere lige end dem, jeg lige havde slået med mit eget jern. Stadig en del spredning, men bedre. Og det skulle blive en hel del bedre! Efter 250 bolde er vi ude i, at spredningen er absolut acceptabel (vel nok indenfor 5-7 meter), jeg slår bolden længere end før, følelsen af at ramme den godt er nærmest konstant. Jeg er helt paf over hvor godt jeg kan slå til en golfbold.
Jeg aflægger på stedet en bestilling på pw-4!

Efter i fredags at have været ude på Thomas’ værksted og fået lov til at være med til at samle prøve-6-jernet, var det i dag tid til den store test.Jeg havde besluttet mig for, kun at have 6-jernet og to wedges med på runden. For at kunne teste jernet grundigt.
1. teeslag på par-5 var ok, lidt i højre, men god længde. På green i 4 efter lidt bøvl med mega-blødt underlag. Frem med putteren. Øhhhm, nåh nej, den ligger jo i den anden taske i bilen.

I stedet for at blive slået ud og traske tilbage efter putteren, beslutter jeg at spille videre og bare putte med 6-jernet også. Det skal jo testes igennem
Summa summarum, dagen bød på 31 point, de 17 på for-9, kun to gange 3-putts!

Jeg kan slet ikke vente med at få fingrene i resten af sættet. Det lover i hvert fald godt for 2016-sæsonen.

Det har været en kæmpe øjenåbner at blive fittet på denne måde. Jeg have ikke i min videste fantasi forestillet mig, at fitting på dette niveau ville være noget jeg ville kunne drage nytte af eller endsige betale. Men det er præcis det modsatte.

Jeg havde jo et sæt, som på ingen måde passede til mig. Jeg lavede uforklarlige skæverter, slog mange rigtigt dårlige slag og havde en følelse af, at jernene ikke ville det samme, som jeg. Nu har jeg fået nogle (ét jern indtil videre) , som jeg kan se en masse potentiale i.

Jeg lover, at komme med en update så snart resten af jernene er samlet og afprøvet. Det kan kun blive godt!

Tusind tak Thomas! For din hjælp, dit engagement og din iver efter at finde lige præcis det udstyr, som passer min spillestil. Jeg ser frem til flere fittings, både wedges og køller skal have en tur i custom-møllen. Putteren også, med mindre jeg lader den blive i bilen og bare bruger 6-jernet fra nu af.

Kunde