Professionel golfspiller Rasmus Broholt Lind

Professionel golfspiller Rasmus Broholt Lind

februar 16, 2021 Slået fra Af arthur35

Nyt samarbejde Professionel golfspiller Rasmus Broholt Lind

Rasmus var forbi værkstedet for at se om der var noget at komme efter.
Vi fik gået udstyret igennem,fundet udgangs punkt i hvad der skal testes.

3 timer går stærkt når man er i hyggeligt selskab 😉
Rasmus er ude og teste nogle opsætninger, for at se hvilken vej vi skal arbejde i.
Jeg er super glad for dette samarbejde 😉
Mere info vil komme efter test 😉

https://broholtlind.dk/

Om Rasmus:

Det hele startede da jeg var ni år. Her blev jeg blev introduceret til golf af mine bedsteforældre og siden da har det været en stor del af mit liv.

I 2012 var jeg på golflinjen på Idrætsefterskolen i Ikast. Det var et år der bar præg af en stor udvikling og mod på en tilværelse med golf i højsædet. De efterfølgende år studerede jeg som Team Danmark elev på HHX i Skanderborg, hvor jeg udviklede mig til en meget etableret amatør spiller i Danmark.

I 2016 takkede jeg ja til et golf scholarship og valgte at tage på college i USA. Det gav mig fire spændende og lærerige år, hvor jeg spillede golf på to skoler, hhv. Lindsey Wilson College og University of Toledo.

I årene oplevede jeg en stor udvikling som menneske, men i den grad også som golfspiller. I løbet af de fire år vandt jeg tre college-turneringer og fik fem 2. pladser. Derudover vandt jeg i 2019 første sektion af kationen til major-turneringen US. Open, hvor 116 professionelle og top amatør spillere deltog. Mit spil resulterede i at jeg i både 2017 & 2018 fik en plads på NAIA All American holdet, som består af få udvalgte spillere i hele USA. I 2019 & 2020 blev jeg ”NCAA All American Scholar Athlete,” en hæder, som kun spillere der har bevist at de kan balancere gode golf scores og karakterer i skolen, opnår. I USA lærte jeg at det er okay at springe rammerne og drømme stort, hvilket også udspringer i mine mål og ambitioner.

I Marts 2020 tog jeg hul på et nyt kapitel i min karriere, nemlig som professionel golfspiller. Det første år har været et spændende år, hvor jeg er blevet bekræftet i at jeg godt kan være med i de professionelle rækker. Året bød på en 2. plads i Lyngbygaard Connect Pro/Am og en 3. plads, ud af 78 spillere, til Q-School 2021 – en turnering som indløste de bedste spillerettigheder til Nordic League i 2021 sæsonen. Mine mål er klare. Jeg vil være med i verdenstoppen, spille OL og de helt store majors.